Suiçmez rakipsiz gibi

TRABZON Barosunda yapılacak seçimde Mevcut Başkan Av.  Sibel Suiçmez rakipsiz gibi görünüyor. İddiaya göre Trabzon Barosuna kayıtlı 40’a yakın FETÖ sempatizanı avukatla birlikte Saadet Partili ve milliyetçi düşüncedeki avukatlar da Suiçmez’i destekliyor

TRABZON Barosunda yapılacak seçimde Mevcut Başkan Av. Sibel Suiçmez rakipsiz gibi görünüyor. İddiaya göre Trabzon Barosuna kayıtlı 40’a yakın FETÖ sempatizanı avukatla birlikte Saadet Partili ve İYİ Parti eksenindeki milliyetçi düşüncedeki avukatlar da Suiçmez’i destekliyor.

2 yıl önce yapılan kongrede muhafazakâr avukatların adayı Nusret Yılmaz’a karşı kazanan Suiçmez’in seçim öncesinde durumunun rahat olduğu gözleniyor. Suiçmez’in yeniden aday olacağı belirtilirken diğer kesimde aday olarak öne çıkarılan Osman Cora’nın “aday değilim” demesiyle bütün umutlar tükendi. İlerleyen günlerde yeni bir gelişme olmazsa seçime tek listeyle gidilecek.

Berkant PARLAK

28 Eyl 2018 - 11:49 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

CELAL AKAÇ - fetö sempatizanı olanları biliyorsanız neden ihbar etmiyorsunuz? böylesi bir tanımlama ile insanları zan altında bırakmak yakışıksız.ayıptır, kula karşı sorumluluk yok anlaşılan bari, Allah'tan korkun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 11:49
01

Ersan Bocutoğlu - rakipsiz çünkü bir güzel insan o. yolu açık olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 11:49