Söz Veriyoruz Kazanacağız!

Trabzonspor’da derbi öncesinde top bordo-mavili oyuncularda…

Trabzonspor’da Pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde nefesler tutuldu... Trabzonspor’un kongre sürecine girdiği süreçte oynanacak olan Galatasaray derbisine birçok anlam yüklenirken, alınacak olan galibiyetin Başkan Muharrem Usta’nın kararında da etkili olabileceği konuşuluyor. Akhisar maçının ardından, takım olarak Başkan Muharrem Usta ile manevi bir bağ kurduklarını söyleyen golcü oyuncu Burak Yılmaz’ın takım arkadaşlarına, “Galatasaray derbisini de hem başkanımız hem hocamız hem de camiamız için kazanalım” dediği öğrenildi.

Başkan Muharrem Usta’nın, bordo-mavili oyuncular ile yaptığı toplantıda da galibiyet sözü aldığı ve takım kaptanlarının da, “Başkanım bu maçı sizin için kazanacağız” dediği öğrenildi. Galatasaray karşısında alınacak galibiyet ile başkanlığa aday çıkmaması halinde yeniden aday olabileceği konuşulan Usta ise sessizliğini koruyor. Golcü oyuncu Burak Yılmaz ise Akhisar galibiyetinin ardından Başkan Muharrem Usta için, “Başkanımızla ayrı bir gönül bağım var. Beni Çin'den çıkarmak kolay değildi. Bugün bir nevi başkanımız için oynadık" demişti.

28 Mar 2018 - 12:05 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.