Soylu, kongreye geliyor

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresi ile seçim çalışmalarına fiilen başlayacaklarını belirterek “Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongremize tüm Trabzonluları davet ediyorum.” dedi. Kongrenin yapımı yeni tamamlanan Beşirli Tenis Kompleksi Spor Salonunda 29 Nisan Pazar günü saat:13.00’da gerçekleşeceğini belirten Revi tüm Trabzonluları kongreye davet etti.

AK PARTİ Trabzon İl Başkanı Haydar Revi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek olan İl Kadın Kolları Kongresi ile seçim çalışmalarına fiilen başlayacaklarını belirterek “Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongremize tüm Trabzonluları davet ediyorum.” dedi.

Seçim çalışmalarına büyük bir motivasyon ile başladıklarını ifade eden Revi konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Trabzon tarihindeki en kalabalık kongreyi gerçekleştirerek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirini kazandık. 6. İl Olağan Kongremiz Trabzon’da büyük bir enerji oluşturdu. Kongremiz o kadar coşkulu oldu ki AK Partili kardeşlerimiz 27. Dönem Trabzon milletvekilliği yarışında 6 Milletvekilinin de tamamını alabileceğimiz inancını artık kabul ettiler. Bizde parti teşkilatı olarak giderek büyüyen bu coşkuyu sahaya taşımaya başladık.”

5. İl Olağan Kadın Kolları Kongresinin de aynı coşkuyla gerçekleşeceğini belirten Revi “ Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyle birlikte Trabzon’daki seçim çalışmalarımızı fiilen Kadın Kolları kongremizle başlatacağız. Ak Parti’yi evladı gibi sahiplenen ve seven hanım kardeşlerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşecek olan kongremiz seçim çalışmalarımızın hızını arttıracaktır. “diye konuştu.

Kongrenin yapımı yeni tamamlanan Beşirli Tenis Kompleksi Spor Salonunda 29 Nisan Pazar günü saat:13.00’da gerçekleşeceğini belirten Revi tüm Trabzonluları kongreye davet etti.

28 Nis 2018 - 11:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.