Soluğu savcılıkta aldı

Çakıl dökülen kaldırımda kayarak bileğini kıran kadın şikâyetçi oldu.

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi yaşayan iki çocuk annesi Nilüfer Varol çakıl dökülen kaldırımda yürürken, kaydı ve düştü. Hastaneye kaldırılan genç kadının sol ayak bileğinin kırıldığı belirlendi. Ameliyat olan Nilüfer Varol, taburcu edildiği gün soluğu savcılıkta aldı. Nilüfer Varol, kaldırıma çakıl döken işletme sahibi ve çakıla göz yuman belediye yetkilileri hakkında şikayetçi oldu.

Trabzon’da çakıl dökülen kaldırımda yürürken kayarak düşen ve bileğini kıran genç kadın savcılığa suç duyurusunda bulundu.

TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Gece vardiyasına gitmek üzere evinden çıkan ve bir süre sonra ayağı kırılan Nilüfer Varol, suç duyurusunda, “Gelişi güzel dökülmüş çakıl taşlarına basınca kaydım ve düştüm. İşletme sahibine neden çakıl döktüğünü sorduğumda, ‘çamur olduğu için döktük’ cevabını aldım. Belediye yetkilileri gelişi güzel kaldırıma çakıl döken işletme sahibini uyarmış ve görevini yapmamıştır” dedi. Suç duyurusu yapan Nilüfer Varol tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

ÇAKIL TAŞLARINA BASINCA KAYARAK DÜŞTÜ

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi yaşayan iki çocuk annesi Nilüfer Varol gece vardiyasında çalışmak üzere mesai arkadaşı ile Soğuksu Caddesinde buluştu. İkili servise binmek üzere kaldırımda yürümeye başladılar. Bu sırada çakıl dökülen kaldırımda kayan Nilüfer Varol, sol ayağının üzerine düştü. Ayağında büyük bir ağrı hisseden genç kadın, mesai arkadaşının olay yerine çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

SOL AYAK BİLEĞİNİN KIRILDIĞI TESPİT EDİLDİ

Nilüfer Varol kaldırıldığı Yavuz selim kemik Hastalıkları Hastanesi sol aylak bileğinin kırıldığı belirlendi. Ameliyata alınan Nilüfer Varol’a iki ay rapor verildi. Hastaneden taburcu edilen Nilüfer Varol soluğu Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nda aldı. Eşi Yahya Varol tarafından tekerlekli sandalye ile savcılığa getirilen Nilüfer Varol, kaldırıma çakıl döken işletme sahibi ve çakıla göz yuman belediye yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

ŞİKAYETÇİ OLDU TAZMİNAT DAVASI AÇACAK

Nilüfer Varol’un savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde “Gelişi güzel dökülmüş çakıl taşlarına basınca kaydım ve düştüm. İşletme sahibine neden çakıl döktüğünü sorduğumda, ‘çamur olduğu için döktük’ cevabını aldım. Belediye yetkilileri gelişi güzel kaldırıma çakıl döken işletme sahibini uyarmış ve görevini yapmamıştır. Gece çakıla basınca kayıp düştüm. Kaldırıma bu şekilde çakıl dökülür mü?” dedi. Suç duyurusu yapan Nilüfer Varol avukatı aracılığıyla tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

Enis YILDIRIM

21 Tem 2019 - 12:34 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.