Şimdi de Suud krizi

RİYAD Ticaret Odası tarafından yayımlanan yazı ve paylaşılan TV görüntülerinde ‘Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısı yapıldığını belirten TİSAD Başkanı Murat...

RİYAD Ticaret Odası tarafından yayımlanan yazı ve paylaşılan TV görüntülerinde ‘Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısı yapıldığını belirten TİSAD Başkanı Murat Çavga, uyardı. Çavga, “Ülkemizde bundan en çok etkilenecek bölge Karadeniz bölgesi, en çok etkilenecek şehir ise Trabzon olacaktır.” dedi. Riyad Ticaret Odası tarafından yayımlanan yazı ve paylaşılan TV görüntülerinde ‘Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısı yapıldığını belirten Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga uyardı. Çavga, “Ülkemiz turizmine zarar verme odaklı bu çalışmalar başarıya ulaştığında ülkemizde bundan en çok etkilenecek bölge Karadeniz Bölgesi, en çok etkilenecek şehir ise Trabzon olacaktır.” dedi.

VELİAHT TÜY DİKTİ, KAŞIKÇI CİNAYETİ ÇIĞRINDAN ÇIKARDI

Riyad Ticaret Odası tarafından yayımlanan yazıyı paylaşan Başkan Çavga, “TV görüntülerinde de ‘Türkiye’ye gitmeyin’ çağrısı yapılıyor. Bildiğiniz üzere bu çağrılar özellikle veliaht prensin göreve başlaması ile ivme kazanmış Kaşıkcı olayından sonra da çığrından çıkmıştır. Ülkemizdeki kayıt dışı turizmciler ve emlakçıların davranışları ile pekiştirilen bu haberler her geçen yıl ülkemiz turizmine zarar vermektedir.” diye konuştu.

BÖLGE TURİZMİNİN GELECEĞİ SUUDİLERİN İKİ DUDAĞI ARASINDA

Ülke turizmine zarar verme odaklı yapılan bu çalışmaların başarıya ulaştığında en çok etkilenecek bölgenin Karadeniz Bölgesi ve en çok etkilenecek şehrin Trabzon olduğuna dikkat çeken Çavga, “Yönetici arkadaşlarım ile birlikte yıllardır dile getirdiğimiz ‘Bölge turizminin geleceği Suudi yetkililerin iki dudağı arasında’ sözü ile bu günleri anlatmaya çalışmıştık. 7 milyar dünya nüfusu içinde sadece 100 milyonluk Ortadoğu coğrafyasını hedef pazar olarak kabul eden bölgemiz, 100 milyonluk nüfusun neredeyse yüzde 50’lik kısmını oluşturan Suudiler ile yaşanacak bir krizde telafisi zor hasarlar alır.” açıklamalarında bulundu.

SOSYAL MEDYA ÖNERİSİ SUNDU

Sektöre çözüm önerileri sunan Çavga, sosyal medyanın aktif bir şekilde kullanılması ve Türkiye’nin güvenli bir ülke olduğunun duyurulması gerektiğine dikkat çekti. Çavga, “Çözüm öncelikle yöneticilerin devamında sektör temsilcilerinin anında aksiyon alabilmesinde. Bu günden tezi yok Twitter instagram faceebook vb. sosyal mecralarda #tatilimtürkiyede #güvenliülketürkiye #güvenlişehirtrabzon hashtagları üzerinden Ortadoğulu misafirler ile çekildiğimiz fotoğrafları günlük hayattan videoları paylaşalım. İddiaların asılsız olduğunu sosyal medya üzerinden anlatalım.” dedi.

24 May 2019 - 11:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Zeki - Arabların ne olacakları belli olmuyor adamlarda devlet yokki A B D nin uşaklığını yspıyorlar şimdi esnaf nereye saldıracak acaba durumlar iç açıcı deyil cuvallan para bırakıyorlardı yazık oldu Avrupalı gelmez sıkıntı hayat şartlarımız uymuyor adamlar bizden çok ilerdeler biz hep geriyi düşünüyoruz onlarda ilerisini fark burdan kaynaklanıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 11:44