Şike, önceliğimiz olmaktan çıktı

Basın toplantısı sırasında kulüpten konuşamazsın tebligatı gönderildi

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu’nun ‘Nusret Yılmaz’ın bizden 50 bin TL avukatlık ücreti talebi var’ sözlerine cevap gecikmedi. Şike sürecinde kulübün avukatlığını yapan Yılmaz, aldığı ücreti açıkladı.

BÜLBÜLOĞLU’NA CEVAP VERDİ

Trabzonspor’da 2 Temmuz 2012 sonrasında şikenin öncelik olmaktan çıktığını ileri süren Nusret Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında yaptıkları hukuki çalışmaları anlattı. Kulübün avukatlığını yaptığı dönemde aldırdığı 17 kararın önemine vurgu yapan Yılmaz, yurt dışında kulübün avukatlığını üstlenen ve birlikte çalıştığı Erdem Egemen’e ise teşekkür etti. ‘Dava ve takiplere ödenen harç ve masraf bedellerinin, mütalaa ücretlerinin, kulüp adına görevlendirilmeler için yapılan harcamaların, şahsıma yapılmış bir ödeme gibi sunulması ahlak sınırlarını zorlayan bir davranış olduğunu belirten Yılmaz, kulüpten aldığı ücreti de açıkladı.

KULÜPTEN ALDIĞINI AÇIKLADI

CAS’ın Trabzonspor’u aklayıcı kararlarının ve şikecilere yönelik verdiği kararların önemine değinen Avukat Yılmaz, kulüp içerisinde çalışanların oluşturdukları sahte sosyal medya hesapları üzerinden hakkında karalama kampanyası yürütüldüğünü söyledi. Bu kampanyayı yürütenlerin kulüp yöneticileri tarafından bilindiğini belirten Yılmaz, “Şike davasında görev alan avukatlara ortalama 500 bin dolar ödendi. Bana ise kulüp kayıtlarına göre 106 bin 899 TL ödendi. Tarafıma ödenen ücret semboliktir” dedi. Vekâlet ücreti ödenen bazı avukatların FETÖ ile bağlantısı olup olmadığı yönündeki bir soruya Avukat Yılmaz, “Bu soruya kulüp yöneticileri cevap verecektir. Muhatabı onlardır” diye cevapladı.

Enis YILDIRIM

25 Oca 2019 - 12:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.