Şiddetli yağış Ayasofya Camisi'nin bahçe duvarını yıktı

Trabzon’da dün akşam etkili olan yağmur şehrin bir çok yerinde maddi hasara neden olurken, 2013 yılında ilk kez namaz kılınarak müzeden camiye dönüştü...

Trabzon’da dün akşam etkili olan yağmur şehrin bir çok yerinde maddi hasara neden olurken, 2013 yılında ilk kez namaz kılınarak müzeden camiye dönüştürülen Ayasofya Camisi'nin bahçe duvarı da aşırı yağmura dayanamayarak yıkıldı.

Özellikle sahil yoluna yakın yerlerde etkili olan aşırı yağmur nedeniyle bir çok işyerlerini su basarken, Ayasofya Camisi'ni çevreleyen duvarda aşırı yağmurdan dolayı bir bölümü yıkıldı. Yıkılan duvarın etrafında güvenlik çemberi oluşturulurken yapımına süratle başlanacağı öğrenildi.

21 Haz 2019 - 10:46 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Kadir Yeter - suyun baskın yaptığı yere mutlaka bir yağmursuyu akarı yapılmalı... teknik bilgisi zayıflar için iyi bir mesaj oldu bu yıkıntı... yağmursuyu diyor ki: beni buradan gönderin denize. 2.6.2019 kavakmeydan mahallesi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Haziran 10:46