Sıcak hava çocuklara yaradı

Çocuklar hem serinledi hem de oyun oynadı

Trabzon’da Haziran ayının en sıcak gününü geçiriyor. Hava sıcaklığı 28 dereceye kadar çıkarken sıcaktan bunalanlar serinlemek için alternatif yolları seçiyor.

Özellikle yoğun sıcaktan bunalan çocuklar Atatürk Alanı’nda bulunan fıskiyelerde hem oyun oynayıp hem de serinlemeye çalışması renkli görüntüler oluşturdu.

Sıcaktan bunalan büyükler ise çocukların eğlencesini izlemekle yetinirken Trabzon’da hava sıcaklıklarının önümüzdeki günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği öğrenildi

29 Haz 2017 - 10:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.