Sezonu boğulmayla açtık!

Deniz sezonu Beşikdüzü’nden gelen acı haberle açıldı

TRABZON’UN Şalpazarı ilçesine bağlı Kireç Mahallesi’nde yaşayan Veysel Metin isimli 16 yaşındaki genç, Beşikdüzü’nde serinlemek için girdiği denizde boğularak yaşamını kaybetti. Deniz sezonu Trabzon’da dün acı bir haberle açıldı. Geçen sezon mayıs ayının ilk haftalarında denize giren Trabzonlular, bu sene havaların soğuk gitmesi nedeniyle deniz sezonunu 1 ay geç açtı. Ancak deniz sezonunun açıldığı ilk gün sezonun ilk boğulma vakası yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Şalpazarı Çok Programlı Lisesi 9. sınıf öğrencisi Veysel Metin (16), Beşikdüzü ilçesi Adacık Mahallesi Öğretmenevi Plajı’nda arkadaşlarıyla serinlemek için girdiği denizde birden gözden kayboldu. Arkadaşları tarafından bir süre sonra denizden çıkartılan Metin, 112 ambulansı ile Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Metin, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 16 yaşındaki genç lise öğrencisinin 4 çocuklu Metin ailesinin 2 oğlundan biri olduğu ve bugün Şalpazarı ilçesi Kireç Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Hasan BAHADIR

06 Haz 2017 - 11:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.