Şerefsiz sözüne alındı Şikâyette bulundu

Dönemin BDP’li vekillerini evinde ağırlayabileceğini belirten sanatçı, şerefsiz sözüne alındı

Konak Televizyonda Söylemişti

SANATÇI Volkan Konak, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Mehmet Verep hakkında suç duyurusunda bulundu. Sinop’ta 2013 yılında bölgemize gelmek isteyen dönemin BDP milletvekillerine yönelik saldırının ardından Konak, "Siyasi ikbal bekleyenlerin toplumu germeleri böyle sonuçlar doğuruyor. O insanlar Sinop'a da gitmeli, Artvin'e de gitmeli, Trabzon'a da gitmeli. Maçka'da benim evimde de kalmalı." demişti.

Hakaret Suçundan İfadesi Alındı

MAÇKA’DA Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’in şehit olduğu saldırının ardından Konak’ın 4 yıl önceki söylemleri yeniden gündeme gelmişti. Neşe Ş.’nin facebook sayfasında, “Acaba utanmış mıdır?” şeklindeki paylaşımını okuyan Mehmet Verep isimli vatandaş, paylaşımın altına “Şerefsiz.” diye yorum yaptı. Sanatçı Konak, Mehmet Verep hakkında suç duyurusunda bulundu. Verep, “Eğer bu sözleri söylemişse, sözümün arkasındayım. Kimseye hakaret etmedim.” dedi. Soruşturma sürüyor.

SANATÇI Volkan Konak, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü Mehmet Verep adlı kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Maçka İlçe Jandarma Komutanlığına davet edilen Mehmet Verep, konuyla ilgili ifade verdi.

AÇIKLAMASI YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Sinop’ta 2013 yılında dönemin BDP milletvekillerine yönelik yapılan saldırının ardından Volkan Konak bir televizyon kanalında, "Siyasi ikbal bekleyenlerin toplumu germeleri böyle sonuçlar doğuruyor. O insanlar Sinop'a da gitmeli, Artvin'e de gitmeli, Trabzon'a da gitmeli. Maçka'da benim evimde de kalmalı." diye açıklamada bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından Konak bu sözleri sık sık sosyal medyada paylaşılmıştı. Volkan Konak daha sonra yanlış anlaşıldığını belirten açıklamalarda bulunmuştu.

HAKARET İDDİASIYLA İFADEYE ÇAĞIRILDI

Maçka’da Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in şehit olduğu saldırının ardından Volkan Konak’ın söylemleri yeniden gündeme geldi. Neşe Ş.’, sanatçının açıklamalarına yer verdiği facebook sayfasında, “Acaba utanmış mıdır?” şeklinde paylaşımda bulundu. Paylaşımı gören Mehmet Verep, paylaşımın altına “Şerefsiz.” diye yorum yaptı. Bunun üzerine Volkan Konak, avukatı aracılığıyla Mehmet Verep hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Maçka İlçe Jandarma Komutanlığına davet edilen Mehmet Verep’in ifadesi alındı.

BEN KİMSEYE HAKARET ETMEDİM

Maçka Jandarma Komutanlığında hakarette bulunduğu iddiasıyla ifade veren Verep, “Volkan Konak, eğer bu sözleri söylemişse, sözümün arkasındayım. Ben kimseye hakaret etmedim. Küfür etmedim. Akçaabatlı bir hanımefendinin paylaşımının altına yorum yazdım.” dedi. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Enis YILDIRIM

18 Eki 2017 - 11:54 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

senol - millet seni adam yerine koydu,umarim simdide yerin dibine batirmasini bilir,en büyük hakaretleri yazmak istiyorum sana ama sunu bil yeter adam degilsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 11:54
01

Turgay şen - 2013 te trabzonda yapılacak linç provakasyonun önüne geçilmişti sırf trabzon linçle anılmasın diye.O zaman teşekkür edilmişti sayın konak'a.Şimdi ağzı köpürmüş partizanlar iş başına geçmiş galiba.Aynaya bakın orda herşeyi göreceksiniz.Sayın konak konu vatan sevdasıysa adı en başa yazılır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ekim 11:54