Seni Münevver gibi yaparım

İstanbul’dan kaçıp memleketine sığınan genç kız her şeyi savcıya anlattı

TRABZONLU 18 yaşındaki Ş.S., ‘Seni Münevver gibi öldürüp, parçalara ayırırım’ diyen babasının arkadaşı Ş.E. (70) tarafından cinsel saldırıya uğradı. Ş.S., üç yıl önce ramazan ayında babasının isteği üzerine elbiselerini ütülemek için Ş.E.’nin evine gitti. Bir süre sonra Ş.E., eve geldi ve kapıyı kilitledi. Ardından ütü yapan genç kıza saldırdı. Genç kızı Münevver Karabulut gibi öldüreceğini ve parçalayıp çöpe atacağını söyleyerek gözdağı verdi. Cumhuriyet Başsavcılığı nitelikli cinsel saldırı iddiasıyla Ş.E.’nin 12 yıldan az olmamak üzere hapsini istedi. Trabzon’a dönen Ş.S. ifade vererek, şikayetini yeniledi.

İSTANBUL’DA yaşayan 18 yaşındaki Ş.S., ‘Seni Münevver gibi öldürüp, parçalarım’ diyen babasının arkadaşı Ş.E. (70) tarafından cinsel saldırıya uğradı. Genç kız savcılığa suç duyurusunda ardından sapık hakkında 3 yıl sonra dava açıldı. Baba dostu Ş.E.’nin 12 yıldan az olmamak üzere hapsi istendi.

BABASI ÜTÜYE GÖNDERMİŞ

İstanbul’da yaşayan Ş.S., üç yıl önce Ramazan ayında babasının isteği üzerine elbiselerini ütülemek için Ş.E.’nin evine gitti. Bir süre sonra Ş.E., genç kızın ardından eve geldi ve kapıyı kilitledi. Ş.S. ütü yaptığı sırada Ş.E.’nin kendisini Münevver Karabulut gibi öldürmekle tehdit etti. Genç kızın tüm yalvarışlarına aldırış etmeyen Ş.E., Ş.S.’ye cinsel saldırıda bulundu. Ş.E. evden çıkınca, Ş.S.’de evine koştu. Yaşananları babasına anlatan Ş.S., savcılığa suç duyurusunda bulundu. Babasının kendisini arkadaşı Ş.E. ile evlendirmek istediğini belirten Ş.S., “Tek başıma Ş.E.’nin evine gitmek istemedim. Babam beni gönderdi” dedi.

MÜNEVVER KARABULUT GİBİ ÖLDÜRÜRÜM

Ş.E.’nin halının altındaki paraları kendisine gösterdiği belirten Ş.S., “Münevver Karabalut cinayetini örnek göstererek, beni tehdit etti. ‘Seni parçalara bölerim, çöp poşetine koyarak, çöpe atarım. Seni kimse bulamaz’ şeklinde sözler söyledi. Elimi yüzümü yıkadım. Bir süre kendisine direndim. Sonra korktum, direnemedim” diye konuştu. Annesinin bu yüzden babasından boşanmak istediğini belirten Ş.S., “Olay günü babamın parası yoktu. Fakat o gece anneme 500 TL verdi. Bu parayı babama Ş.’nin verdiğini düşünüyorum” dedi. Yaşanan olayınr ardından Trabzon’a dönen Ş.S.’nin şikayeti üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, nitelikli cinsel saldırı iddiasıyla Ş.E.’nin 12 yıldan az olmamak üzere hapsini istedi. Ş.E. 5 Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına karar verildi.

Enis YILDIRIM

21 May 2018 - 12:09 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.