RTEÜ’de kaynaşma günü

Rize Valiliği ile Rize İl Müftülüğünün organizasyonu, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi ve Rize Uluslararası Öğrenci Derneği’nin katkılarıyla RTEÜ’de...

Rize Valiliği ile Rize İl Müftülüğünün organizasyonu, Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi ve Rize Uluslararası Öğrenci Derneği’nin katkılarıyla RTEÜ’de öğrenim gören uluslararası öğrenciler için kaynaşma yemeği düzenlendi. RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman “42 farklı ülkeden öğrencimiz var. Uluslararası öğrenci sayımız her yıl artıyor ve bu sayıyı daha da artırmayı amaçlıyoruz” dedi.

REKTÖR KARAMAN “HER YIL ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SAYIMIZ ARTIYOR”

Rize Kültür Park'ta gerçekleştirilen ve 42 farklı ülkeden 170 öğrencinin katıldığı dayanışma ve kaynaşma yemeğine, Rize Valisi Kemal Çeber, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Birsel, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Rize Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş, Rize Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Rize Göçler İdaresi Müdürü Mürüvvet Serap Aydın, Rize İl müftü yardımcıları Naci Çakmakçı, Abdullah Köseoğlu ve İlçe müftüleri iştirak etti. Dünyanın birçok ülkesinden gelerek RTEÜ’de öğrenim gören öğrencilerin üniversitesinin bir parçası ve değeri olduğunu belirten Rektör Karaman “Biz uluslararası öğrencilerimizi kendi öğrencilerimizden farklı olarak görmüyoruz. Onlar bize emanet. Öğrencilerimizin en iyi eğitimi almaları için tüm hocalarımızla birlikte gayret ediyoruz. Uluslararası öğrenci sayımız her yıl artıyor ve bu sayıyı daha da artırmayı amaçlıyoruz” biçiminde konuştu.

20 Nis 2019 - 12:35 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.