Rize toplantısını boykot etti

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Rize il başkanları arasında gerçekleşen ve Rize’nin konuşulduğu toplantıya katılmadı. Toplantıdan 20 saat ö...

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Rize il başkanları arasında gerçekleşen ve Rize’nin konuşulduğu toplantıya katılmadı. Toplantıdan 20 saat önce davet edildiğini kaydeden ve toplantıyı samimi bulmadığını iddia eden Özyanık konuyla ilgili açıklama yaptı.

ÖZYANIK, TOPLANTIYA NİÇİN KATILMADI?

Başkan Özyanık, Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in de iştirak ettiği Rize İl başkanları arasında gerçekleşen toplantıya niçin katılmadığını açıkladı. Özyanık, “Söz konusu toplantıya ilişkin davet bizzat AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim beyefendi tarafından toplantıdan önceki akşam telefonla bizzat şahsıma bildirilmiştir.” dedi.

Toplantının basın dahilinde gerçekleşmesini istediğini kaydeden Başkan Özyanık,“ Söz konusu toplantıya ilişkin yönetim ve divan kurulu üyelerimizle yaptığımız toplantıda il başkanları arasında gerçekleşecek toplantının ve toplantıda görüşülecek konuların basının bilgisine açık olması şartıyla toplantıya katılma kararı aldık. Gerek toplantı içeriğine ve şekline, toplantının ve toplantı içeriğinin basının bilgisi dahilinde olup olmayacağına yönelik tarafımıza herhangi bir açıklama yapılmaması, buna rağmen Sayın İshak Alim’e toplantıya katılacağımız bilgisini vermek için şahsen ulaşamamamız, davet eden taraf olan AK Parti’nin tarafımızdan teyit almak üzere toplantı saatine kadar tarafımızla hiçbir şekilde irtibata geçmemesi, davetin toplantı gününden 20 saat gibi kısa bir süre önce yapılması gibi tüm bu sebeplerle toplantının samimiyetinin ve ciddiyetinin kalmadığı kanaatine varılmıştır ve toplantıya katılım sağlanamamıştır.” İfadelerine yer verdi.

16 Eyl 2019 - 11:44 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

02

Rizeli. - Sen katılsan ne olur katılmasan ne olur genel başkanınız pkk toplantılarına katılsın ittifak ortağınızdır nasil olsa.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 11:44
01

Necat - sevgili başkanım sen doğru olanı bilirsin yolun açık olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 11:44