Rize Sanayi Sitesinde Facianın Eşiğinden Dönüldü

Rize, Sanayide aniden geri manevra yapan TIR, arkasındaki aracı bir süre sürükledikten sonra durabildi, araçta bulunan baba-oğul ölümden döndü

Rize Merkez Sanayi karşısında yaşanan kaza güvenlik kameralarına yansıdı. TIR’ın geri manevrası esnasında arkasındaki araçta bulunan iki kişi ölümden döndü. Oğluyla beraber korku dolu anlar yaşayan Güneysu MHP İlçe Başkanı Kazım Kara, yüzlerce aracın girip çıktığı petrolde geriyi görmeden yapılan manevranın az kalsın oğlunun ve kendi canına mal olacağını söyledi.

Merkez sanayi sitesi karşısında yaşanan olayda, gaz taşıyan TIR’ın ileri giderken aniden geri manevra yapması sonucunda faciadan dönüldü. Arkasındaki özel otoyu fark etmeyen tır sürücüsü, aracı bir süre sürükledi. Özel otomobil sürücüsü Kazım Kara ise arkasında başka bir araç olduğu için kaçamayarak bir süre sürüklendi. TIR sürücüsü bir süre sonra durumu fark ederek aracını durdurdu.

Oğluyla beraber korku dolu anlar yaşayan Güneysu MHP İlçe Başkanı Kazım Kara korku dolu o anları anlatırken “ TIR, akaryakıt istasyonunun arkasından istikametini bilmediğim yönde seyir ederken, Güneysu istikametine gitmek için arkasından gidiyordum. Anında durdu ve geri geri gelmeye başladı, arkamda bir araç daha olmasından dolayı geri kaçamadım. Sonuç oğlumla beraber ölümden döndük. Kaza sonrası umursamaz tavrı ise çabası. Meğer şahıs gazını boşaltmış tankeri park edecekmiş. Yüzlerce aracın girip çıktığı petrolde ve Toptancılar Sitesi’nin ortak alanında geriyi görmeden yapılan manevra az kalsın oğlumun ve benim canıma mal oluyordu” ifadelerini kullandı.

Filiz YILDIRIM

02 Eyl 2017 - 14:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.