Rize ile ilgili ciddi bir planlama içerisindeyiz

AK Parti Rize İl Başkanlığı, bütün ilçe ve beldelerdeki muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti Rize İl Başkanlığı, bütün ilçe ve beldelerdeki muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “Genel anlamda bu şehirde gelecekte ne görmek istiyoruz? Bununla alakalı fikirleri almak için bir araya geldik. Şehrimizin yarınlarıyla ilgili ortaya ciddi bir planlama koyma adına bunu yapıyoruz.” dedi.

STK’LARLA İSTİŞARE İÇİNDEYİZ

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim “Bu toplantıların amacı köylerimizin ya da mahallerimizin sorunlarına çözüm olmanın yanı sıra demokrasimizin temel taşlarından olan Muhtarlarımızın bulunduğumuz şehirle veya ilçeyle alakalı hayallerini ve yapılabilecek projelerle alakalı düşüncelerini almaktır. Genel anlamda bu şehirde gelecekte ne görmek istiyoruz? Bununla alakalı fikirlerinizi almak için bir araya geldik. Bu toplantıların belirli periyotlarla devam etmesini de arzu ediyorum. Toplantılarımızda karşılıklı görüş alış verişiyle birlikte vereceğimiz katkı son derece önemlidir. Bu toplantıları ilimizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarıyla da aynı bu mahiyette icra edeceğiz. Şehrimizin yarınlarıyla ilgili ortaya ciddi bir planlama koyma adına bunu yapıyoruz.” dedi.

PROJELERİ NİHAYETE ERDİRMEK İSTİYORUZ

Merkez İlçe Muhtarlar İstişare Toplantısı ve Derepazarı Muhtarlar İstişare Toplantısına katılan Milletvekili Avcı ise tüm ilçelerde bu toplantıların gerçekleştirildiği belirterek “Bizim buradaki meramımız Muhtarlarımızın şehirle ilgili kanaatlerini alabilmek, önümüzdeki süreçte yeni bir yol haritası tayin edebilmektir. Sahada vatandaşlarımızla en çok muhtarlarımız muhatap olmaktadır. Vatandaşlarımızın taleplerinin bizler tarafından net bir şekilde algılanabilmesi için bu toplantılar son derece önemli ve verimlidir. Bizler de hem siyaseten hem de idareci olarak sizlerle istişare ettiğimiz konuların takibini yapmak ve özellikle nihayete erdirmek istiyoruz.” dedi.

RİZE HAVALİMANIN 2020 YILINDA AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Rize’deki projeler hakkında bilgi veren Avcı “Aynı zamanda ilimizdeki büyük projelerin de yakın takipçisiyiz, Havalimanımız planladığımız şekilde devam ediyor 2020 yılında inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızla açılışını gerçekleştireceğiz, Güney Çevre Yolumuzun birkaç ana geçiş güzergâhı var onlarında inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor, yine Güney Çevre Yolumuzu ve şehrimizi Salarha vadisine açan Salarha tünelimizde de çalışmalarımız sürüyor, yaklaşık 3’er km olan 2 tüp tünelin birinde yaklaşık 400 diğerinde yaklaşık 600 metre sonra inşallah ışık göründü töreni düzenleyeceğiz. Bütün hemşehrilerimizin Kalkandere İlçemizdeki Organize Sanayi Bölgesini gezmesini arzu ederim Lojistik Merkez Projemiz de aynı şekilde gündemimizdedir. Şehir Hastanesi ve TOKİ’yle ilgili bilgileri de inşallah önümüzdeki toplantıya bırakalım” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

22 Eki 2018 - 12:32 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.