Rize Dersine İyi Çalışıyor

Oyuncularıyla sık sık toplantılar yapan Üzülmez, “İnatçı bir takımla oynuyoruz. İlk golü atıp dirençlerini kırmalıyız. Çünkü öne geçerlerse bunu koruyorlar” ifadelerine yer veriyor

RAKİBE ÖNLEM ALIYOR

Çaykur Rizespor TFF 1. Lig’in 12. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçı mutlak galibiyetle tamamlamak istiyor. Pazar günü sahasında İstanbulspor’u ağırlayacak olan yeşil-mavili ekip şimdiden bu maça 3 puan yazmış durumda. Ancak bu o kadar da kolay olmayacak gibi duruyor. En azından kâğıt üzerinde. Zira 11 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile 17 puan toplayıp lig sıralamasında 6. sırada yer alan İstanbulspor, ligin çetin cevizlerinden biri. İbrahim Üzülmez, bunu çok iyi biliyor ve rakibe önlemler alıyor.

BUNLARI UNUTMAYIN

Rakiple ilgili bilgileri öğrencileriyle de paylaşan Üzülmez, İstanbulspor’un ligde şu ana kadar attığı ve yediği gollerin görüntülerini oyuncularına izleterek analizler yapıyor. Rakibin etkili oyuncuları olduğunu ve bu isimlere çok dikkat etmeleri gerektiğini anlatan Üzülmez, futbolcularına şu uyarıları yaptı: “Ligin hızlı ataklarla en fazla gol bulan ekiplerinden biriyle oynayacağız. Önceki haftalarda oynadığımız maçlarda oyunun son bölümlerinde yediğimiz gollerle önemli puanlar kaybettik. Bunu unutmayın”

DİRENÇLERİNİ KIRMALIYIZ

“İstanbulspor ligin hızlı ataklarla en fazla gol bulan ekiplerinden biri” diyen Üzülmez, sözlerine şu şekilde devam etti: “Son 15 dakika belki de en fazla dikkat etmemiz gereken bölüm olacak. Rakip bu periyotta goller atıyor. Muhtemelen beraberliğe oynayacaklar ve alanlarını iyi kapatacaklar. Onlara bu fırsatı vermemeliyiz. Kesinlikle ilk golü atan taraf olmalıyız. Çünkü öne geçerlerse bunu koruyorlar. Golü atıp dirençlerini kırmalıyız. Unutmayın inatçı bir takımla oynayacağız ve çok dikkatli olmalıyız”

Alihan TELATAR

16 Kas 2017 - 11:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.