Rize, Bayburt ve Gümüşhane kongrelerine katılacak

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu bölgemize geliyor. AK Parti’nin Rize, Bayburt ve Gümüşhane il kongrelerine ka...

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu bölgemize geliyor. AK Parti’nin Rize, Bayburt ve Gümüşhane il kongrelerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bazı ziyaret ve incelemelerde de bulunması bekleniyor.

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu bölgemize geliyor. AK Parti’nin Rize, Bayburt ve Gümüşhane il kongrelerine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bazı ziyaret ve incelemelerde de bulunması bekleniyor. Cuma akşamı ya da cumartesi günü hava yoluyla Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Rize’ye geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak 18 Kasım Cumartesi saat 13.30’da Yenişehir Spor Salonu’nda AK Parti Rize İl Kongresi’ne katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 kasım Pazartesi günü ise ilk olarak saat 13.00’da Spor Salonunda Bayburt İl Kongresi’ne ardından ise saat:16.00’da Aydın Doğan Spor Salonu’ndaki Gümüşhane İl Kongresi’ne katılacak.

Rize’de Muhammed Avcı, Bayburt’ta Fatih Yumak, Gümüşhane’de ise Celalettin Köse’nin kongrelerde yeniden il başkanı seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Aydın GELLECİ

16 Kas 2017 - 11:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.