Reyen ailesine kavuşuyor!

Halepli Reyen’in dramına kayıtsız kalmayan İçişleri Bakanlığı harekete geçti

KTÜ Farabi Hastanesi Çocuk Pediatri Hematoloji ve Onkoloji bölümünde tedavisi 2 yıldır devam eden Reyen Seyidi’nin (7) dramını geçtiğimiz gün gazetemiz günebakış sayfasına taşımış ve kanser hastası küçük kızın sesini yetkililere duyurmuştu. Halep’li Reyen Seyidi’nin dramına kayıtsız kalmayan İçişleri ve Trabzon Valiliği hemen harekete geçerek kanser hastası küçük kızı ailesi ile kavuşturmak için gerekli işlemleri başlattı.

KTÜ Farabi Hastanesi Çocuk Pediatri Hematoloji ve Onkoloji bölümünde tedavisi 2 yıldır devam eden Reyen Seyidi’nin (7) dramını geçtiğimiz gün gazetemiz günebakış sayfasına taşımış ve kanser hastası küçük kızın sesini yetkililere duyurmuştu.

Halep’li Reyen Seyidi’nin dramına kayıtsız kalmayan İçişleri ve Trabzon Valiliği hemen harekete geçerek kanser hastası küçük kızı ailesi ile kavuşturmak için gerekli işlemleri başlattı.

REYEN’İN SESİ DUYULDU

2 yıla yakındır kanser tedavisi gören Seyidi’nin durumu her geçen gün ağırlaşıyor. Minik kızın tek isteğiyse Suriye’de olan anne ve babasına kavuşabilmek. Seyidi’nin Suriye’de kalan babası biran önce prosedürü tamamlayıp Türkiye’ye gelmek için uğraşırken, minik kızın Türkiye’deki yakınlarıysa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek yardım istemişti.

TÜM AİLE TRABZON’A GETİRİLECEK

Gazetemiz günebakış’ta yer alan haber üzerine aile ile iletişime geçen İçişleri ve valilik durumu her geçen gün ağırlaşan minik Reyen’i ailesine bir an evvel kavuşturmak için harekete geçti. Valiliğin görevlendirdiği kişiler Reyen’in yakınları ile iletişme geçerek sadece babanın değil tüm ailenin getirilmesi için gerekli işlemleri başlattı. Ailenin en kısa zamanda Trabzon’a getirileceğini belirten yetkililer konunun takipçisi olduklarını kaydetti.

İLAÇLARLA ACISINI HAFİFLETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Minik Reyen’in durumu her geçen gün ağırlaşıyor. 2 yıldır böbrek kanseri olan Reye’in durumu hakkında açıklama yapan doktoru “ 2 yıldır ağır bir kemoterapi görüyor. Tedavisinde de biraz geç kalınmış. Tümör tüm karın boşluğunu sarmış. Daha önce 4 ameliyat geçirmiş. İlaçlarla acısını hafifletmeye çalışıyoruz. Bundan sonra yapılabilecek maalesef bir şey yok. İlaçlarla ömrünü biraz daha uzatmaya çalışıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

24 Oca 2018 - 11:26 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.