Revizyon kapıda

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, Cumartesi günü oynanacak olan Kasımpaşa maçına Galatasaray zaferine imza atan 11’de yapacağı 1-2 rötuş il...

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman, Cumartesi günü oynanacak olan Kasımpaşa maçına Galatasaray zaferine imza atan 11’de yapacağı 1-2 rötuş ile çıkmayı planlıyor. Göztepe maçındaki tercihleri ile eleştiri oklarını üzerine çeken Karaman’ın hafta içerisinde yapılacak çalışmalar neticesinde kafasındaki 11’i netleştirmesi bekleniyor. Göztepe maçında yediği hatalı gole rağmen kalede Onur’dan vazgeçmeyi düşünmeyen Karaman, savunma bloğunu Pereira, Hosseini, Toure ve Novak’tan oluşturmayı planlıyor. Karaman’ın kafasındaki 11’i şekillendirme noktasında en büyük gelgiti orta alanda yaşaması bekleniyor. Savunmanın önünde Onazi ve Kucka’ya şans verme olasılığı bulunan Karaman’ın, Sosa’yı da cezalı olan Yusuf’un yerine orta alana kaydırması en güçlü seçenek olarak görünüyor. Karaman’ın sağ kanatta Olcay, sol kanatta ise Nwakaeme’ye görev vermesi, forvette ise Rodallega-Burak ikilisinden birini tercih etmesi bekleniyor.

26 Eyl 2018 - 11:41 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

ali rıza - niye ille tek forvet onur-pareira-toure-hosseini-novak-onazi sosa-olcay-sekuban-hugo-burak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Eylül 11:41