Revi’den Uzun’a cevap

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun'un “AK Parti Trabzon'da oy kaybetti” iddialarına yanıt verdi. İl Başkanı U...

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun'un “AK Parti Trabzon'da oy kaybetti” iddialarına yanıt verdi. İl Başkanı Uzun'un kendi başarısızlıklarını örtmek için bu tür açıklamalar yaptığını kaydeden Başkan Revi, “Sayın Uzun'un açıklaması tutarsız bir açıklama olmuş. Hem oy oranımızı hem de oylarımızı arttırarak Türkiye'de derece yaptık. Aradaki fark ortadadır. Eğer konuşacaksa aradaki farkı konuşsun” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanı Uzun, “Uyguladıkları baskıcı politikalarla önümüzdeki zamanlarda Trabzon’da da sonları yaklaşmıştır. İlçelerimizdeki göstergelerden bunu anlıyoruz” açıklamalarında bulunmuştu. İşte bu açıklamalara AK Parti İl Başkanı Revi’den tepki geldi. CHP'nin matematik konusunda büyük problem yaşadığını belirten Başkan Revi “CHP İl Başkanı Güzide Uzun, seçim sonuçlarına dahi bakmamış. Bir siyasetçi kendini ancak bu şekilde gülünç duruma düşürebilir. Eğer Sayın Güzide Uzun seçim sonuçlarını incelemiş olsaydı böyle konuşmazdı diye düşünüyorum. AK Parti olarak 2014 yerel seçimlerine göre hem oy sayımızı hem de oy oranlarımızı yükselttik” biçiminde konuştu.

Uzun'un açıklamalarının tutarsız ve kendi başarısızlıkları örtmek için yapıldığını ifade eden Başkan Revi “Seçim sonuçları ortada açıp bakabilirler. Fakat bu işlerine gelmiyor. Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu ile AK Parti olarak Trabzon'da yüzde 64,61 oy oranı gibi büyük bir farkla seçimi kazanarak hem oy oranımızı hem de oylarımızı arttırarak Türkiye'de derece yaptık. CHP İl Başkanı Sayın Uzun kendi başarısızlıklarını örtmek için çırpınıp duruyor. Aradaki fark ortadadır. Gerçekler ortada. Eğer konuşacaksa aradaki farkı konuşsun” ifadelerine yer verdi.

11 Nis 2019 - 11:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.