Rektör İnan göreve başladı

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kenan İnan, makamına oturdu

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Kenan İnan göreve başladı. Avrasya Üniversitesi Pelitli yerleşkesindeki rektörlük makamına gelen Prof. Dr. Kenan İnan, ilk olarak üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Yıldız, ziyaretin ardından yeni rektörle mütevelli heyet üyelerini düzenlenen toplantı ile bir araya getirdi. Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, “Yeni rektörümüz Prof. Dr. Kenan İnan’ın üniversitemizin büyümesi ve eğitim kalitemizin her geçen gün daha da artması için gönülden çalışacağına inanıyorum. Hocamızla bugünden itibaren geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en donanımlı bir şekilde yetişmesi, ülkemize faydalı insanlar olabilmeleri için kendilerine neler katabiliriz, eğitimlerini nasıl güçlendirebiliriz onu düşüneceğiz, onun için çalışacağız. Ben Sayın İnan’ın hem öğrencilerimize hem üniversitemize yani tüm Avrasya ailesine çok şey katacağına, başarılı çalışmalara öncülük edeceğine inanıyorum. Avrasya Üniversitesi yönetimi adına tekrar hocamıza başarılar diliyorum, hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi. Rektör Prof. Dr. Kenan İnan ise konuşmasında, “Öğrenciye önem veren, öğretim üyesine önem veren, kalite ve akreditasyonu ön plana çıkarmış, uygulamalı eğitimde önemli bir yere gelmiş bir üniversite profilini akademik açıdan üniversitemizi belli bir yere getirmek için ön planda tutmak istiyoruz. Sayın Başkan’ımız her türlü desteği bu anlamda vereceğini dile getirmiştir, biz de görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çok çaba sarf edeceğiz.” dedi. Ziyaretin ardından Avrasya Üniversitesinin yeni Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan mesaisine başladı.

22 Oca 2018 - 12:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.