Plajlar devrediliyor

Trabzon’da otopark ve çay bahçelerinin işletmesini yürüten TRABEL AŞ’ye şimdi de sahildeki plajların işletmesi veriliyor. Konuyla ilgili Trabzon Büyük...

Trabzon’da otopark ve çay bahçelerinin işletmesini yürüten TRABEL AŞ’ye şimdi de sahildeki plajların işletmesi veriliyor. Konuyla ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yetki verdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden TRABEL AŞ’nin hizmet alanı genişliyor. Daha önce Trabzon’da vatandaşlardan devir alınan otoparklar ve çay ocaklarının işletmesini yürüten TRABEL AŞ’ye şimdi de Trabzon sahilindeki Plajların işletmesi verilecek.

Buna göre Millî Emlak’tan Trabzon Büyükşehir Belediyesine geçecek taşınmazların ardından TRABEL AŞ’ye devri sağlanacak. Devirle alakalı süre ve ücretinin belirlenmesi için bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na yetki verilmesini görüştü. Meclis oy birliği ile Başkan Gümrükçüoğlu’na yetki verdi.

Konuyla ilgili Meclisi Bilgilendiren İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Süleyman Aydın “Bizim Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak kıyı kısmındaki bazı taşınmazlar var. Bunların devir süreci devam ediyor. Biliyorsunuz Meclis, Ağustos ayında tatile giriyor. Bizim amacımız Millî Emlak’tan kiraladığımız bu yerleri TRABEL AŞ’ye meclis kararıyla işlettirmek. Bu süreçte tarafımıza geçecek olan taşınmazların TRABEL’e devriyle alakalı süre ve ücretinin belirlenmesi için yetki verilmesi noktasında talebimizdir” dedi. Aydın, Belediye olarak taşınmazların Millî Emlak’tan Kiralama bedelinin aynı ücretle TRABEL AŞ’ye yansıtılacağını kaydetti.

Berkant PARLAK

15 Tem 2017 - 16:59 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.