PKK’lılar Trabzon’a gömülemez

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrab Altınışık, 5 Ekim 2017 tarihinde Erzincan’da öldürülen 5 teröristin Trabzon’da kimsesizler mezarlığına gömülmesi...

Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Mihrab Altınışık, 5 Ekim 2017 tarihinde Erzincan’da öldürülen 5 teröristin Trabzon’da kimsesizler mezarlığına gömülmesi duruma ateş püskürdü. Adlî Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığında 15 gün bekleme süresi olan cesetlerin yakınının çıkmaması durumunda Trabzon’a gömülmesi durumunun yakın zamanda yaşanan terör olaylarındaki acıları tazeleyeceğini belirten Altınışık “Bu cesetleri buraya gömmeye çalışan karşısında bizi bulur.” dedi. Ülkü Ocakları olarak böyle bir olaya şiddetle karşı çıkacaklarını ve her türlü tepkiyi koyacaklarını belirten Altınışık “Hiç kimse bunca şehidin ardından oluşan kinimizi engelleyemez.” şeklinde konuştu.

TRABZON Ülkü Ocakları Başkanı Mihrab Altınışık, 5 Ekim 2017 tarihinde Erzincan’da öldürülen 5 teröristin Trabzon’da kimsesizler mezarlığına gömülmesi durumuna ateş püskürdü. Adlî Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığında 15 gün bekleme süresi olan cesetlerin yakınının çıkmaması durumunda Trabzon’a gömülmesi durumunun yakın zamanda yaşanan terör olaylarındaki acıları tazeleyeceğini belirten Altınışık “Bu cesetleri buraya gömmeye çalışan karşısında bizi bulur.” dedi.

TRABZON’UN TEMİZ TOPRAĞI KABUL ETMEZ

Bu durumun Trabzon için kabul edilebilir olmadığını vurgulayan Altınışık “Özellikle bunların son dönemde Maçka ve civarında eylem yapanlar olup olmadığı belirsiz. Son yaşanan terör olayında 15 yaşındaki evlâdımız Eren Bülbül ve komutanımız şehit olmuştu. Trabzon’un temiz toprağı bunların cesetlerini kabul etmez. Biz buna şiddetli bir biçimde tepki gösteririz. Bu cesetleri buraya gömmeye çalışan karşısında bizi bulur. Belediye midir, Valilik midir artık kimse bu konuya müdahale etmelidir.” diye konuştu.

İNSANLARIN BİRİKEN KİNİNİ KİMSE ENGELLEYEMEZ

Trabzon topraklarına leşlerin gömülemeyeceğini ifade eden Altınışık sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaşanan terör olaylarının ardından insanların biriken kinini kimse engelleyemez! Kimsesiz mezarlığında belki de onurlu bir şekilde yaşamış bir sürü insan vardır. Onların naaşlarını da bu vebale ortak edemezler. İnsanlar gider bu mezarları bulamadığı için diğerlerine zarar verebilir. Bu durumun önüne geçilsin. Buraya giremeyen, burada partileşemeyen insanların cesetlerinin de burada olmasına gerek yok.”

Berkant PARLAK

19 Eki 2017 - 12:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cevdet - ne gömülmesi... ormana birain kurtlar yesin , kurtlarin bile yiyecegini sanmiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Ekim 12:00