Pınar’ı araçta dövüyorlardı

TRABZON’UN Çukurçayır Mahallesi’nde 15 Ağustos 2017 tarihinde hunharca öldürülen Pınar Kaynak cinayeti televizyon ekranlarına taşınınca, bazı gerçekle...

TRABZON’UN Çukurçayır Mahallesi’nde 15 Ağustos 2017 tarihinde hunharca öldürülen Pınar Kaynak cinayeti televizyon ekranlarına taşınınca, bazı gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Olay gecesi bir motosiklet kuryesinin genç kızın yanında görüldüğü ve aynı gece Pınar Kaynak’ın Broadway marka bir araç içerisinde erkek şahıslar tarafından dövüldüğünü gören tanıklar ortaya çıktı. Tanıklar olan biteni canlı yayında Müge Anlı’ya anlattı. Trabzon’un Çukurçayır Mahallesi’nde 15 Ağustos 2017 tarihinde hunharca öldürülen Pınar Kaynak cinayeti televizyon ekranlarına taşınınca, bazı gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı.

GÖRGÜ TANIKLARI TELEVİZYONA ANLATTI

Televizyon ekranlarında tartışılan Pınar Kaynak cinayetinde görgü tanıkları çıktı. Olay gecesi bir motosiklet kuryesinin genç kızın yanında görüldüğü ve aynı gece Pınar Kaynak’ın Broadway marka bir araç içerisinde erkek şahıslar tarafından dövüldüğünü gören tanıklar ortaya çıktı. Tanıklar olan biteni canlı yayında Müge Anlı’ya anlatıldı. İsmini vermek istemeyen kadın izleyici, “Cinayetin olduğu mahallede oturuyorum. Kapı önünde 13-15 yaşlarında iki kardeşim vardı. Kardeşlerimin görmüş. Kahverengi Broadway marka araç içerisinde kızı dövüyorlarmış. Kızda cama vurup bağırıyormuş” dedi.

ANNESİ VE DAYISI TELEVİZYONDA KONUŞTU

Vücudunda 5 ayrı sperm örneği bulunan Pınar Kaynak'ın hakkında arkadaşı Tuğba çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tuğba, "Pınar öldürülmeden önce Arın ile buluştu. O akşam alkol almışlardı. Ben saat geç olunca ayrıldım. Onlar birlikte gitmişti. Sonra gece Arın aradı 'Pınar bağırıp çağırıp gitti' dedi" şeklinde konuştu. Daha sonra Pınar ile konuştuğunu söyleyen Tuğba, "Pınar dışarıda kalmış. Daha sonraki gece de öldürüldü. Pınar'ın sevdiği Murat, Pınar'ın dayısından şüpheleniyor" şeklinde konuştu. Pınar'ın babası Mehmet Kaymaz, kızı ile arkadaşı Tuğba'nın sabahlara kadar diskolara gittiğini ve kızını evde tutamadıklarını ifade etti.

"SEVGİLİSİ SÜREKLİ PINAR’I DÖVÜYORDU"

Pınar Kaynak'ın üvey annesinin iddiasına göre, genç kadının gerçek annesi Arın ile görüşüyordu. Sonrasında ise annesinden ayrılan Arın, Pınar Kaynak ile birlikte olmaya başladı. Pınar Kaynak'ın eski eşi, verdiği röportajda çocuklarını görmek için Pınar'ın evine gittiğini ve daha sonra Murat isminde bir adamın içeri girip Pınar'ı öldüresiye dövdüğünü söyledi. Kendisinin müdahale etmesinin ardından evi terk ettiğini söylüyor.

“PINAR UYUŞTURUCU KULLANIYORDU”

Pınar Kaynak'ın yakın arkadaşı Şafak adlı kadın ise Müge Anlı'nın canlı yayına katılarak, "Ben Pınar'ı o adamdan kurtarmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Ona yardımcı olmak için çok uğraştım. Psikiyatriste randevu aldım ama gitmedi. Uyuşturucunun dibine vurmuştu. Çok alkol içiyordu. Pınar'ın kafasında 6 tane çelik dikiş vardı. Onu darp edenin ise sevgilisi Murat olduğunu söylemişti. Yine bir gün Pınar Murat'tan çok ağır şiddet görmüştü. O gün onu anne ve babasına götürmek için direttim ama gitmedi" dedi.

26 Oca 2020 - 11:27 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.