Pegasus’u Arsin’e istedi

MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı, Trabzon Havalimanı’nda pistten çıkarak kaza yapan ve hurdaya ayrılması kararı verilen Pegasus uçağının Arsin sahili...

MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı, Trabzon Havalimanı’nda pistten çıkarak kaza yapan ve hurdaya ayrılması kararı verilen Pegasus uçağının Arsin sahiline yerleştirilmesini istediklerini söyledi. Sarı, Trabzon Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak uçağın ilçeye küçümsenmeyecek bir hareketlilik katacağını söyledi.

MHP Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı, Trabzon Havalimanında pistten çıkarak kaza yapan ve hurdaya ayrılması kararı verilen Pegasus uçağının Arsin sahiline yerleştirilmesini istediklerini söyledi. Sarı, Trabzon Büyükşehir Belediyesine çağrıda bulunarak uçağın ilçeye küçümsenmeyecek bir hareketlilik katacağını söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı beraberindeki yönetim kurulu ile birlikte Arsin’de sivil toplum kuruluşları ziyaretlerini sürdürüyor. Arsin’in kasaba görüntüsünden kurtulması için bütün Arsinli paydaşların taşın altına elini koymaları gerektiğini savunan Sarı, yaptığı ziyaretlerde projelerini de anlatarak destek istiyor. Sarı, Arsin’de basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Arsin İlçe Başkanı Orhan Sarı Arsin’i gelişimini artırmak için ilçeye dışardan insan girdisi sağlamak gerektiğinin altını çizerek Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na çağrı yaptı ve şunları söyledi: “İlçeler kabuğunu kırıp dışa açılmalı. Bunun için de insan sirkülasyonunu artırmanın yolları aranmalı. Bu nedenle diyoruz ki iki üç hafta önce Trabzon Havalimanında pisten kayan ve parka çekilen Pegasus uçağını firma sahibinden isteyen Sayın Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu uçağı atıl ve hareketsiz kalan Arsin sahiline yerleştirsin. Sahilin doğu tarafında bulunan meşhur köprünün deniz tarafındaki bitim yerinde bir mendirek var. Uçak oraya yerleştirilsin. O köprünün altında sağlı sollu yöresel ürünler satılabilecek yeterlilikle küçük işyerleri yapılsın. Uçağı görmeye gelen yerli ve yabancı insanlar Arsin’e küçümsenmeyecek hareketlilik kazandıracaktır.”

Aydın GELLECİ

14 Şub 2018 - 11:52 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.