Pegasus Havayolları Trabzon’da pistten çıkan uçaktaki 168 kişi için 168 kurban kesecek

Trabzon Havalimanı'nda 13 Ocak akşamı iniş sırasında pistten çıkan Pegasus Havayolları uçağında bulunan ve kazayı burunları kanamadan atlatan 162’si y...

Trabzon Havalimanı'nda 13 Ocak akşamı iniş sırasında pistten çıkan Pegasus Havayolları uçağında bulunan ve kazayı burunları kanamadan atlatan 162’si yolcu 168 kişi için Pegasus Havayolları Yönetimi tarafından 168 kurban kesileceği öğrenildi.

Pegasus Hava Yolları’na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağı 13 Ocak akşamı Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkmıştı. 90 saniye içerisinde havalimanı acil müdahale ekibi kazaya müdahale ederken, 24 dakikada gibi bir süre içerisinde uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi uçaktan tahliye edilmişti. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştı. Uçak ise kazadan 5 gün sonra 18 Ocak günü 2 vinç yardımı ile bulunduğu yerden çıkartılıp aprondaki güvenli bölgeye çekilmişti. Uçak kurtarma operasyonu 20 saat sürmüştü. Çalışmaya yaklaşık 100 kişilik bir ekip katılırken, operasyonda uçağın bir zarar görmemesi ve tek parça halinde bulunduğu yerden çıkartılması için büyük gayret gösterilmişti.

Kazayı yara almadan atlatan uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi için Pegasus Havayolları yetkililerinin de Trabzon Havalimanı’nda önümüzdeki günlerde 168 kurban keseceği öğrenildi.

23 Oca 2018 - 17:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Cevdet - bir de akilli ciksin... hayvan kesecegine , kimsesiz fakirlere yardim etin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 17:12