Paul Le Guen gelecek mi?

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen taburcu edildi

Trabzonspor deplasmanı öncesi dün rahatsızlanan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen taburcu oldu.

Süper Lig’in 16. haftasında Bursaspor’un Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacağı mücadele için çıktığı yolculukta takım otobüsünde rahatsızlanan Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, kaldırıldığı özel bir hastanede bir geceliğine müşahede altında kalmasının ardından sabah saatlerinde taburcu edildi.

Le Guen’in tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Doç. Dr. Melih Çekinmez, “Dün akşam saatlerinde karın ağrısı nedeniyle yatırdığımız Bursaspor Teknik Direktörümüz Paul Le Guen’i bugün sabah saatlerinde taburcu ettik. Gayet sağlıklı. Bizlere takımının yanında olmak istediğini söyledi. Sağlığında da herhangi bir problem olmaması dahilinde sabah taburcu ettik. Herhangi bir sıkıntısı yok” dedi

Fransız çalıştırıcı, öğle saatlerinde İstanbul’dan Trabzon’a hareket edecek olan tarifeli uçakla birlikte takımın kamp yaptığı otele gitmesi bekleniyor

16 Ara 2017 - 12:28 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.