Öztürk, Sancak’a cevap verdi

İşadamı Ahmet Sancak, bize göre yüksek fiyatla kiraladığı iş yeri konusunu ifşa edince öylesine kızmış ki tekrar köşe yazısı yazmaya başlamış. Eski ga...

İşadamı Ahmet Sancak, bize göre yüksek fiyatla kiraladığı iş yeri konusunu ifşa edince öylesine kızmış ki tekrar köşe yazısı yazmaya başlamış. Eski gazetesinin internet sitesinden bize iftiralar sallamış. Abdestimizden şüphemiz olmadığı için suhuletle karşılıyor ve cevaplıyoruz. Yani siteden gelen bu iftiralara biz de günebakış’ın internet sitesinden cevap veriyoruz.

İŞTE O CEVAPLAR;

1- Soru: Gümüşhane’deki öğrenci yurdunu ne ile yaptın? Bank Asya’dan kredi kullandın mı?

Cevap: Gümüşhane’deki öğrenci yurdunun tamamını kredi ile yaptım. 4 milyon 250 bin lira kredi kullandım. Krediyi de Al Baraka Türk’ten aldım. İnşallah borcum bu yıl sonu bitiyor. Bank Asya’da hiç ama hiç hesabım olmadı.

2- Soru: Gümüşkoza Gazetesi nasıl doğdu? Koza Altın’la irtibatı…

Cevap: Gümüşkoza’nın adını 2003 yılında dönemin milletvekili Sabri Varan koymuştu. Benim de hoşuma gitti, kabul ettim. FETÖ’cü Koza Holding’le hiçbir bağlantısı yoktur, olamaz da… Ne Koza Altın’dan bir tek kişi beni tanır, ne ben onlardan bir tek kişiyi tanımam. Bu kadar uzağım.

3- Soru: Gümüşhane’deki yurdun değeri nedir?

Cevap: Gümüşhane’deki yurdum 7 bin metrekare kapalı alana sahip. 3 bloktan oluşur. Değerini bilemem ama ne kadar kira eder onu bilirim. Yurt-Kur’un kira kriterleri üzerinden.

4- Soru: ANAP’tan zamanında 75 bin dolar almışsın. Geri verdin mi?

Cevap: Bu bir iftira. ANAP’tan 75 bin dolar hiç almadım. Hele hele TV kuracağım diye hiç para almadım. Zaten kendi televizyonum vardı. Belki TV’de seçim programları ve reklamları için 10-15 bin dolar almışızdır. Ya yalana inandın ya da iftira atıyorsun.

5- Soru: FETÖ’cülükle ilgili 21 kişi seni şikayet etmiş.

Cevap:Trabzon’da FETÖ’cülükle asla yan yanı getirilemeyecek bir kişiyim. Hakkımda 21 kişinin savcılığa başvurduğu bilgisini ilk kez senden okudum. Yoksa sen de içlerinde miydin? Bu bir iftira. 15 Temmuz öncesi değil FETÖ’cülerle kol kola olmak, onlarla amansız bir mücadelenin içindeydim. Sen 17-25 Aralık darbesinde onları savunup yalanlarını yazarken ben ‘Bu bir darbedir’ diye bağırıyordum. Açalım gazetelerimize bakalım…

Bak ben sorularına ne güzel cevap verdim. Çünkü abdestime güveniyorum.

Peki ya sen Ahmet Sancak?

Bu hırçınlığın neden? Sen iftira da atar mıydın?

“Binanı pahalı kiraladın” diye haber yapınca bu öfke niye?

Sonra Tayyip Erdoğan’a o yazıları yazarken ilkesel yazmıyor muydun?

Yoksa AK Parti Hükümetine değerinin üzerinde bina kiraladığın için yazdıklarından pişman mı oldun?

Not: Mahkeme evrakın umurumda değil. Ben senin kişisel hesaplarına müdahil olmadım. Devlete kiraladığın bir bina dolayısıyla kiranın çok yüksek olduğunu savundum. Bu toplumun önündeki bir olay. Gizlisi saklısı yok. Ayrıca seni de ilkeli olmamakla eleştirdim. Yalan da yazmadım, iftira da atmadım. Devletin kasasından çıkan para bugün de sordum 52 bin lira. Stopajı neden saymıyorsun. Seni, 17/25 Aralık darbesini savunduğun yazını ortaya koyarak yazdım. Sen ise benim 17 yıldır FETÖ’yü savunduğum 1 tane bile yazımı çıkaramazsın. İftira atıyorsun. FETÖ’cülük iftiralarından dolayı hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Hukuk önünde görüşürüz.

12 Mar 2018 - 19:27 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.