Özcelep güven tazeledi

TRABZON Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 225 üyesi bulunan odada seçimlere ilgi az olurken sandığa 100 ü...

TRABZON Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 225 üyesi bulunan odada seçimlere ilgi az olurken sandığa 100 üye bile gitmedi. İki listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Mustafa Özcelep 75 oy alarak seçimleri kazanırken, Fethi Yılmaz 18 oyda kaldı.

TRABZON Matbaacılar ve Kırtasiyeciler Odası’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 225 üyesi bulunan odada seçimlere ilgi az gerçekleşirken 100’e yakın üye sandık başına gitti. İki listenin yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Mustafa Özcelep 75 oy alarak seçimleri kazanırken, Fethi Yılmaz 18 oyda kaldı. Trabzon Esnaf Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (TESKKK) konferans salonunda yapılan Trabzon Matbaacılar, Ciltciler ve Kırtasiyeciler Odası’nın olağan genel kurul toplantısında divan başkanlığını TESOB Başkanı Metin kara yaptı. Yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporlarının oy birliği ile kabul edildiği kongrede daha sonra seçimlere geçildi. Kongrede konuşan oda başkanı Mustafa Özcelep, “Oda üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak için haklarını savunmaya devam edeceğiz. Sektörün daha iyi noktaya gelmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bazı büyük kırtasiye firmalarının indirim kartı uygulamasıyla üyelerimiz zor duruma düşürülmektedir. Bu konuya ilgili bakanlığa ilettik. Gerekli düzenlemenin yapılmasını bekliyoruz. Matbaacılar Sitesi için girişimlerimizi yaptık. Fakat Trabzon’da yer bulmak gerçekten zor. Kutlugün’de bir sanayi sitesi planlanıyor. Burada yerimizi almak için gayretlerimiz var” diye konuştu.

Seçimlere iki liste ile gidilirken aynı zamanda TESOB yönetiminde de olan mevcut oda başkanı Mustafa Özcelep ile Fethi Yılmaz yarıştı. 225 üyesi bulunan odada seçimlere ilgi az gerçekleşirken 100’e yakın üye sandık başına gitti. Mevcut başkan Mustafa Özcelep 75 oy alarak seçimleri kazanırken, Fethi Yılmaz 18 oyda kaldı. Özcelep’in yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mustafa Özcelep (Başkan), Erhan Tuğtekin, Necati Sır, İbrahim Diler, Sinan Ayyıldız, Faruk Demelioğlu ve Yasin Birsen.

Aydın GELLECİ

09 Oca 2018 - 11:00 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.