Otopark önünde tuhaf eylem

İş makinesi otoparkın önüne çekildi, araçlar mahsur kaldı

Trabzon’da kapalı bir otoparkın önüne çekilen özel bir şirkete ait iş makinesi, araçların çıkışına engel oldu. Trabzon’un Ortahisar ilçesindeki Tanjant Yolu’nda bir otoparkın önüne özel bir şirkete ait iş makinesi park edildi. Otoparkın önüne çekilen iş makinesi nedeniyle kapalı otoparkta bulunan araçlar dışarı çıkamazken, yaya yolunu da işgal eden iş makinesi vatandaşların da yürümesine engel oldu. Otoparkta bulunan otomobilini dışarı çıkartamadığını dile getiren Ali Murat Sarı, “Sabah arabayı otoparktan almaya geldiğimde böyle bir sorunla karşılaştım. 3-4 defa polisi aradım ama bir çözüme kavuşamadık. İş makinesinin sahibi olduğu şirkete ulaşamadıklarını söylediler. Otopark kapalı olduğu için araçlar hep yol kenarlarına park ediyor, bu da hâliyle sıkıntı oluşturuyor. Yayalar bile yolda yürüyemiyor.” dedi.

Otomobili dışarıya çıkartamadığı için iş makinesinin sahibi şirkete maddi ve manevi tazminat davası açacağını belirten Harun Alp ise “Arabamı almaya geldim ama alamıyorum, böyle bir rezillik görmedim. İş makinesinin sahibi piyasada yokmuş, evime bile gidemiyorum.” ifadelerini kullandı.

05 Eyl 2018 - 11:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.