Otomobil bagajında insan kaçakçılığı

Sarp Sınır Kapısı’nda bir otomobilin bagaj kısmındaki gizli bölmede Kırgızistan uyruklu bir kadın yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Sarp Gümrük Muha...

Sarp Sınır Kapısı’nda bir otomobilin bagaj kısmındaki gizli bölmede Kırgızistan uyruklu bir kadın yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Sarp Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yapmak üzere Sarp Gümrük Kapısı’na gelen Gürcistan vatandaşı M.M’nin yönetimindeki OV 811OV plakalı otomobilin durumundan şüphelendi. Arama hangarına çekilen otomobilin bagaj kısmı ile arka koltuk arasındaki gizli bölmede cenin pozisyonunda durmuş bir kadın olduğu fark edildi. Kırgızistan uyruklu olduğu anlaşılan A.M. (28) adlı kadının alınan ifadesinin ardından sınır dışı edileceği ve ayrıca Kırgız A.M’nin vize ihlalinin olduğu öğrenildi.

02 Ağu 2017 - 10:57 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.