Oto pazarı en durgun dönemini yaşıyor

Bayram önceki yaklaşık 250 aracın yer aldığı oto pazarında Kurban Bayramı nedeniyle çok az sayıda araç bulunuyor Trabzon'un Moloz mevkiindeki Avrasya...

Bayram önceki yaklaşık 250 aracın yer aldığı oto pazarında Kurban Bayramı nedeniyle çok az sayıda araç bulunuyor

Trabzon'un Moloz mevkiindeki Avrasya Pazarı önüne kurulan İpekyolu Açık Oto Pazarı son yılların en durgun gününü yaşıyor.

Bayram öncesi yaklaşık 200-250 aracın yer aldığı oto pazarında Kurban Bayramı olması münasebetiyle çok az sayıda araç bulunurken araç satıcıları bu kadar ilgisizliğin olacağını tahmin etmediklerini söylediler.

Öte yandan, oto pazarında fiyatların son 1 yıla göre yüzde 5-10 arasında artış gösterdiği belirtildi.

03 Eyl 2017 - 14:13 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.