Otelde dehşet! Ünlü sanatçı ölümden döndü

Gürcistan'ın Batum kentinde, Türk işadamı Erol Avgören'e ait otelde yangın çıktı. Yangın sırasında Cengiz Kurtoğlu'nun da otel olduğu öğrenildi

Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti’nin Batum kentinde, Türk işadamı Erol Avgören’e ait Leogrand Hotel Casino’da yangın çıktı.

Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu 12 kişinin öldüğü yangından eşi ve dostlarıyla son anda kurtuldu.

Yangın sırasında otelin 4. Katında otel sahibi Erol Avgören, eşi Fatma Kurtoğlu ve yazlıktan dostlarıyla yemekte olduğunu söyleyen Cengiz Kurtoğlu, “Yemekteydik ve çok büyük bir patlama oldu. Yangın suları devreye girdi, restoranı bir anda dumanlar sardı. Restoran bölümünde balkon vardı hemen oraya çıktık. 3 saat kurtarılmayı bekledik. İtfaiye çok geç geldi, bizi özel bir güvenlik şirketi ekibi kurtardı. İki gündür şehirde doğalgaz yokmuş olsaydı daha feci olurdu. O anlar anlatılacak gibi değil, ucuz kurtulduk. O dumanlar 7-8-9. katları anında sardı ve ölümler yukarı katlarda olmuş. Eğer o restoranın balkonu olmasa belki şu an hayatta yoktuk. Allah’a şükürler şimdi iyiyiz. Eşim ve dostlarımla başka bir otele geçtik. Bugün memleketim Arhavi’ye uğrayıp döneceğim.” dedi.

25 Kas 2017 - 13:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.