Osmanlı şamarı vurmaya çağırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Trabzon’da Muhtarlara seslendi. Turhan, “105 yıl önce Çanakkale’de na...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Trabzon’da Muhtarlara seslendi. Turhan, “105 yıl önce Çanakkale’de nasıl mücadele verdiysek burada da demokrasi yöntemiyle bu dersi vereceğiz. Osmanlı şamarını Zillet ittifakına vuracağız.” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Sandıktan çıkacak sonuçlar, Okyanus ötesindekilere tsunami tehdidi verecektir. Bir daha bu millete kefen biçilemeyeceğini, bu milletin önünde durulamayacağını sizler göstereceksiniz." dedi.

Turhan, AK Parti Tonya İlçe Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlara selamını iletti. Türkiye'nin imkânlarını her yerde olduğu gibi Tonya'da da insanların hizmetine sunduklarını belirten Turhan, yatırımlara ilişkin bilgi verdi. Milletin hizmetin en güzelini hak etiğini dile getiren Turhan, şöyle devam etti: "Daha önce niye yapılmıyordu? Malum nedenlerle. Ülkenin kaynakları, imkânları faiz borçlarına gidiyordu. Ne zaman sahneye milletin dertleriyle dertlenen milletin adamı çıktı ve yönetimi eline aldı, IMF'nin borçlarını, bankaların borçlarını ödedi. Bunları yaparken de hizmeti aksatmadı. Ülkenin güçlenmesiyle, büyümesiyle birlikte büyük Türkiye projelerini artık biz kendi bütçemizle yapmıyoruz, büyük projelerimiz kendi kendini yaptırıyor. Niye? Ülkede oluşan istikrar, güven ve yatırım ortamının iyileşmesi nedeniyle."

BU SEÇİM, ONLARIN NET BİR ŞEKİLDE TASFİYE SEÇİMİ OLACAKTIR

Turhan, 31 Mart'ta yapılacak seçimin sadece yerel yöneticilerin seçileceği bir seçim olmadığını ifade ederek şunları dile getirdi: "Bu seçim, bu coğrafyada, Avrasya'nın kalbinde güçlü bir Türkiye istemeyenlerin, terör ve ekonomimizi çökertmek için yaptıkları saldırılarla yurt içindeki iş birlikçileriyle oluşturdukları hain örgütlerle bu ülkeye diz çöktürmeye, kendilerine itaat ettirmeye çalışanlara en büyük dersin verileceği bir seçimdir. Bu bölgede Türkiye Cumhuriyeti'nin izni olmadan karar alınamayacağını, racon kesilemeyeceğini bu millet bir kere daha 31 Mart'ta tüm dünyaya haykıracaktır."

BENİM MİLLETİM, GELECEĞİNİ KENDİSİ BELİRLEYECEK

Turhan, Türkiye'de artık birilerinin koyduğu kuralların uygulandığı, verdiği mesajların milete dayatıldığı, millete "bidon kafalı", "göbeğini kaşıyan", "güdülen sürü" gibi bakan siyasetçilerin siyasetin çöplüğüne atıldığını belirterek, "Onlar siyaset sahnesinde olmak için teröristlerle, yabancı ülkelerdeki iş birlikçileriyle debelenip sahnede kalmaya çalışıyorlar. Bu seçim, onların da net bir şekilde tasfiye seçimi olacaktır." dedi.

24 Mar 2019 - 11:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

Turgay - osmanlı şamarını boş ver de süleyman şah türbesi nerede ondan haberin var mı? siz kim osmanlı kim . rahibi daha unutmadık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mart 11:03