Ortahisar’a Altunbaş

AK Parti Genel Merkezi, Trabzon’da kongresi yapılacak olan iki ilçenin adayını da belirleyerek tartışmalara noktayı koydu. Yomra’da yeni ilçe başkan adayı olarak Avni Adanur’u belirleyen Genel Merkez, Trabzon’un en büyük ilçesi olan Ortahisar’da da Temel Altunbaş’la devam kararı verdi.

AK PARTİ Genel Merkezi, Trabzon’da kongresi yapılacak olan iki ilçenin adayını da belirleyerek tartışmalara noktayı koydu. Yomra’da yeni ilçe başkan adayı olarak Avni Adanur’u belirleyen Genel Merkez, Trabzon’un en büyük ilçesi olan Ortahisar’da da Temel Altunbaş’la devam kararı verdi.

Trabzon AK Parti’de 16 ilçenin kongresi tamamlanırken, geriye kalan Yomra ve Ortahisar’la ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Genel Merkez, Yomra’da halen ilçe başkanı olan Mustafa Pehlivan’la devam etmeme kararı alırken yerine aday olarak Yomra Belediye Meclis Üyesi Avni Adanur’u belirledi. Yomra ilçe kongresi 2 Aralık Cumartesi günü yapılacak.

Genel Merkez’in Trabzon’un en büyük ilçesi olan ve aday adaylarının da ortaya çıktığı Ortahisar’da da kararını açıkladı. Yapılan temayül çalışmalarından sonra Ortahisar’da mevcut ilçe başkanı Temel Altunbaş’la ilgili yola devam kararı alındı. Ortahisar ilçe kongresi ise 9 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Daha önce adaylığını ilan eden Ömer Odabaş’ın tavrı ise merak ediliyor.

Aydın GELLECİ

28 Kas 2017 - 11:37 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.