Ordu-Giresun Havalimanında yoğun gün

Trabzon Havalimanının 24 saat kapatılması sebebiyle tüm uçuşlar Ordu-Giresun havalimanından yapıldı. Havalimanı en yoğun günlerinden birini yaşadı

Pistten çıkan yolcu uçağının kurtarma çalışmaları sebebiyle Trabzon Havalimanı 24 saat kapatılınca tüm uçuşlar Ordu-Giresun Havalimanına yönlendirildi.

Trabzon Havalimanı, pistten çıkan Ankara-Trabzon seferini yapan yolcu uçağının bulunduğu yerden kaldırılması amacıyla gerçekleştirilecek çalışmalar dolayısıyla Perşembe saat 04.00 itibarıyla bir gün uçuşlara kapatıldı. Havalimanının kapatılması üzerine iniş-kalkış yapacak uçaklar Ordu-Giresun Havalimanına yönlendirildi. Denize dolgu yapılarak inşa edilen Avrupa’nın tek, dünyanın üçüncü havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı, hizmete girdiği 2.5 yıllık süre içerisinde en yoğun günlerden birini yaşadı. Havalimanında normal günlerinde 24 uçak iniş-kalkış yaparken, Perşembe günü 100’e yakın uçak iniş-kalkış gerçekleştirdi.

Bu arada Isparta'daki uçak kazasında şehit olan pilotların cenazesini getiren askeri uçaklarda Ordu-Giresun Havalimanına geldi. Şehit aileleri ve şehit cenazelerini getiren 3 askeri uçak ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’yi getiren bir özel uçak Ordu-Giresun Havalimanına indi.

18 Oca 2018 - 16:41 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.