Of’un acelesi yok

Bordo-mavililer yeni sezon öncesi teknik heyet ve transfer konusunda acele etmiyor

Başkan Olcay Saral, “Yeni sezon öncesi adamlarımızı sağlam atacağız. 27 kişilik kadromuzda 12 kişi kalacak. En az 13 iyi transfer yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta umduğunu bulamayarak 3. Lig’e gerileyen Ofspor, yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturmanın hesaplarını yaparken, Başkan Olcay Saral, adımlarını sağlam atacaklarını söyledi. Sezonun yeni tamamlandığını ve şu an için beklemede olduklarını ifade eden Saral, “Teknik heyet ve transfer konusunda acele etmeyeceğiz. Amacımız en iyi kararı almak” diye konuştu.

Güçlü bir Ofspor oluşturmak isteğinde olduklarını ifade eden Saral, “Teknik direktör konusunda bazı isimler ortaya atılıyor. Ancak henüz bu konuyu ele almadık. Acele etmeyeceğiz. Devam eden ligler var. Başarılı olan hocalar bakabiliriz. 27 kişilik kadromuzda 12 kişi kalacak. En az 13 iyi transfer yapmak istiyoruz. Ancak alt ligler için transfer şimdilik çok erken. Bu bakımdan şimdilik beklemedeyiz” dedi.

05 May 2017 - 12:03 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.