Öfke patlamasına doğru gidiyor

İki hafta aradan sonra yeniden biçilen Trabzonspor vakası Trabzon’u gerdi

Sokak Öfke Biriktiriyor

Trabzonspor ile Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Trabzonspor’un hakem eliyle Galatasaray’a 3-1 mağlup edildiği müsabakanın ardından bordo-mavili camiada TFF’ye ve karşılaşmanın hakemi Ümit Öztürk’e adeta öfke patlaması yaşandı. İnsanlar sokakta ‘Ne yapmak lazım?’ çaresizliği ile dolaştı.

Genç: Ligden Çekilelim

Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç sert tepki göstererek “Yeter artık, rezalet var! Ofsayt var, lehimize penaltı var, hakeme küfür var. VAR odasında şebeke var, şike var. Adalet yok. Ya adaletsiz Demirören defolup gidecek, ya da hep biz sıkıntı çekeceğimize ligden çekilelim olsun bitsin” dedi.

Cora: Yetti Artık...

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora “Ey TFF! Yetti Gayrı! Türk futbolunu mahvettiniz. 17-18 yaşında ki çocukların emeğini alın terini sizin keyfi uygulamalarınıza heder edemeyiz. Her maça başka bir tetikçi gönderiyorsunuz. Bu işin kompetanıda sorumlusu da federasyondur .Taşeronu MHK dır.Tetikçisi böyle art niyetli, onursuz, haysiyetsiz hakemlerdir” ifadelerine yer verdi.

Örs: Biz de Gereğini Yapalım

İYİ PartiTrabzon Milletvekili Hüseyin Örs Milletvekillerine seslenerek bir çağrıda bulundu. Örs “Taraftarımız tribünde, teknik heyet ve futbolcularımız sahada gereğini yapıyor. Gelin biz de; TBMM’de gereğini yapalım. Bu çocukların emeğini gasp eden TFF ve avanelerine karşı birlikte mücadele edelim. Bordo-mavi siyaset üstüdür. Başka Trabzonspor yok” şeklinde konuştu.

Kaya: Adaletiniz Batsın

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya gençlerin umutları ile oynandığını belirterek “Bir Maç Nasıl Katledilir? Bu akşam hep birlikte yine bunu izledik. Adalet ve Futbol katilleri, Trabzon'umuzun umutlarını, gurur duyduğumuz, onur duyduğumuz genç fidanlarımızın emeklerini çalmaya devam ediyor! Adaletiniz batsın, Yeter artık, yeter!” ifadelerine yer verdi.

Filiz YILDIRIM

12 Şub 2019 - 12:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

04

TEMEL DOGRU - sadece namoglu degil futbol cahili ve hirsizi demirören gitmeli, yada onu oraya gedirenlere sandikta bir oy vermeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:12
03

TEMEL DOGRU - federasyona kizmaya gerek yok bu molozlari oraya gedirenlere santikta bir oy vermeyin bakin neler oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:12
02

TEMEL DOGRU - bu art niyetli federasyon ts un bu zamana kadar en az 5 sampiyonlugunu yedi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:12
01

ergün ahmet - tüm trabzon sehrinin ankaya yürümesi gerekiyor. onbinlerse ts taraftari tüp kafaliyi tff den indirmeli.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Şubat 12:12