O mühimmat deposu imha

PKK terör örgütü üyesi Kawa kod adlı terörist Behruz Dudkanlu, Gümüşhane kırsalında yer göstermeye devam ediyor. PKK terör örgütünün üç ayrı deposunu...

PKK terör örgütü üyesi Kawa kod adlı terörist Behruz Dudkanlu, Gümüşhane kırsalında yer göstermeye devam ediyor. PKK terör örgütünün üç ayrı deposunu gösteren terörist, Harmancık tünelinde iki askerin şehit edildiği saldırıda kullanılan fakat patlamayan roketin atıldığı roket atarın yerini de güvenlik güçlerine gösterdiği öğrenildi.

YER GÖSTERMESİ

DEVAM EDİYOR

Güvenlik güçleri, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon kırsalında bin 700 askerle bir yandan operasyonları sürdürüyor bir yandan da gözaltındaki iki örgüt mensubunun verdiği bilgiler doğrultusunda sığınak ve depoları buluyor. Giresun’un Espiye İlçesi Seydi Köyü kırsalında güvenlik güçlerine teslim olan İranlı terörist Behruz Dudkanlu’ya iki gün daha Gümüşhane kırsalında yer göstermesi yaptırılacağı öğrenildi.

KÜRTÜN’DE ÜÇ

DEPO BULUNDU

İranlı terörist Behruz Dudkanlu, Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Kızılali Dağı Bölgesinde birbirinden yaklaşık 50’şer metre uzaklıkta üç ayrı depoyu güvenlik güçlerine gösterdi. Mühimmat deposu ve yaşam malzemesi ve patlayıcı yapımında kullanılan 50 kg amonyum nitrat ele geçirildi. Depolarda ayrıca varis, hemoroid, mide, ağrı kesici ve ateş düşürücü ilaçlar bulundu.

19 SİLAHLI SALDIRADA

YER ALMIŞ

2015-2018 yıllara arasında Zeynel çevrim kodlu grupta yer aldığı belirlenen İranlı terörist Behruz Dudkanlu, Giresun, Gümüşhane ve Trabzon’da gerçekleştirdiği 19 saldırıda 10 şehit ve 18 yaralı olduğu ortaya çıktı. PKK terör örgütü içerisinde Zerdeş ve Zağros kodlu telsizleri kullandığını belirlenen İranlı terör örgütü üyesinin 2014 yılında bölgeye geldiği belirlendi. Bu arada Trabzon kırsalında bir depoda ele geçen tablet ve ajanda inceleniyor.

> Enis YILDIRIM

26 May 2019 - 11:23 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.