Nihat Usta hayatını kaybetti

Trabzon'un tanınmış markası Nihat Usta'nın yaratıcısı Nihat Aydın hayata gözlerini yumdu.

Trabzon'un tanınmış lokanta markasına ismini veren Nihat Usta'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Akçaabat köftesinin bir marka olmasında öncülük eden ve büyük katkı sağlayan Nihat Usta olarak tanınan Nihat Aydın hayatını kaybetti.

Uzub süredir tedavi gören Nihat Usta'nın tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Gelen acı haber üzerine sevenleri hastaneye akın etti.

Nihat Usta için bugün saat 13’de Akçaabat Nihat Usta Restoranı önünde anma töreni düzenlenecek. Ardından ikindi namazı Akçaabat Ak Cami’de cenaze namazı kılınacak.

07 Kas 2019 - 10:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

baksoy - makamı cennet peygamber efendimize komşu olsun ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 10:12
02

İntizam Seyda Durgun - yolun açık ve nurlu olsun Nihat abimiz.

Trabzon'a çok şey kattın.

Allah'ın rahmeti yanında olsun, mekanın cennet olsun..

taziyelerimizi sunarız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 10:12
01

KADRİ PAŞAOĞLU - mekani cennet olsun. kendi̇si̇yle oturmuşluğum oldu.i̇yi̇ i̇nsandi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Kasım 10:12