Muhtar iki kardeşi ayağından vurdu

KAVGANIN NEDENİ TESPİT EDİLDİ Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi İshaklı Mahallesi Muhtarı A.M.K., alacak verecek yüzünden tartıştığı Ramazan K. ve Şaban K...

KAVGANIN NEDENİ TESPİT EDİLDİ

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi İshaklı Mahallesi Muhtarı A.M.K., alacak verecek yüzünden tartıştığı Ramazan K. ve Şaban K. adlı iki kardeşi silahla ayaklarından vurarak yaraladı. Muhtar A.M.K. ile A.H.K. adlı kişi arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından muhtarın oğlu, Ramazan ve Şaban K. adlı kardeşleri konuşmak için evine davet etti.. Evde çıkan tartışma büyüyünce, muhtar silahını çekerek iki kardeşe art arda ateş etti.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Muhtar A.M.K.’nın silahından çıkan kurşunla yaralanan Ramazan K., Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne, Şaban K. ise Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ramazan K. ilk müdahalenin ardından Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Şaban K. ise KTÜ Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Yaralı iki kardeşin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan muhtar ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Trabzon’da alacak verecek yüzünden çıkan kavgada silahını çeken muhtar, iki kardeşi ayaklarından vurdu.

ALACAK VERECEK YÜZÜNDEN KAVGA

Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi İshaklı Mahallesi Muhtarı A.M.K., alacak verecek yüzünden tartıştığı Ramazan K. ve Şaban K. adlı iki kardeşi silahla ayaklarından vurarak yaraladı. Muhtar A.M.K. ile A.H.K. adlı kişi arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın ardından muhtarın oğlu, Ramazan ve Şaban K. kardeşleri konuşmak için evine davet ediyor. Evde çıkan tartışma büyüyünce muhtar silahını çekerek iki kardeşe ard arda ateş etti.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDILAR

İshaklı Mahallesi Muhtarı A.M.K., silahından çıkan kurşunla yaralanan Ramazan K., Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne, Şaban K. ise Vakfıkebir Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Ramazan K. ilk müdahalenin ardından Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Şaban K. ise KTÜ Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Yaralı iki kardeşin hayatı tehlikesini bulunmadığı öğrenildi. Olayın ardından jandarma tarafından silahıyla birlikte gözaltına alınan muhtar ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

20 Eyl 2019 - 11:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.