Muhammet Balta'dan yönetime destek

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifa ettiği iddialarının ardından Bordo-Mavili taraftarlar Trabzonspor tesislerine akın ederek Karaman’a destek mesa...

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın istifa ettiği iddialarının ardından Bordo-Mavili taraftarlar Trabzonspor tesislerine akın ederek Karaman’a destek mesajları verdi.

Sosyal medyada da bir kısım taraftar Karaman’a destek gösterirken bir kısım ise yönetimin yanında yer alarak Karaman’ın gitmesinin bir sorun oluşturmayacağını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İYİ Parti Trabzon milletvekili Hüseyin Örs Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a destek verirken, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise yönetime destek verdiğini açıkladı.

30 Ara 2019 - 10:29 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

03

Bekaroğlu - Tam da balta olmuşsun 2010/2011 de hiç sesin çıkmadı şike anıtını bile dikemedin şimdi ne oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Aralık 10:29
02

Cemalettin Baş.. - şimdi durup dururken tekere çomak sokmak nedir sayın büyükler herkesi bir araya toplasın ve bu olayı çözsünler..biz denizli gibi bizi hiç sevmeyenleri bu takımda görmek istemiyoruz..akil adamlar bu işi tatlılıkla çözsün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Aralık 10:29
01

Birinci - Sayın balta 2011deki şampiyonluk kupamiz calinirken genel baskaniniz kişilerle kulüp ler ayrılmalı derken sesiniz neden çıkmıyordu.güçlününn yanında herkes durur önemli olan haklının yanında durabilmektir.oda sizde yok,niye sormuyorsunuz iyi gidiyoruz ne oluyor hep ayristirin butunlestirmeyin sakin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Aralık 10:29