Mezar yerini kırıcıyla açtı

RİZE’NİN Çayeli ilçesi Büyükköy beldesinde meydana gelen olayda, Ramazan Çepni isimli vatandaş, kazma ve kürekle kazdığı mezar yerinde önüne büyük bir kaya kütlesi çıktı. Kaya kütlesini kazma ve kürekle kıramayan Çepni bu kez başka yöntemler denemek zorunda kaldı. Lom demiri olarak bilinen demirle kayayı kırmaya çalışan Çepni yine başarısız oldu. Sonunda mezar yerini kırıcıyla açmak zorunda kaldı.

RİZE’DE mezar kazan Ramazan Çepni isimli vatandaş, önüne kaya çıkınca mezar kazdığı bölgeyi değiştireceğine farklı yöntemlere başvurdu.

Rize’nin Çayeli ilçesi Büyükköy beldesinde meydana gelen olayda, Ramazan Çepni isimli vatandaş, kazma ve kürekle kazdığı mezar yerinde önüne büyük bir kaya kütlesi çıktı. Kaya kütlesini kazma ve kürekle kıramayan Çepni bu kez başka yöntemler denemek zorunda kaldı. Lom demiri olarak bilinen demirle kayayı kırmaya çalışan Çepni yine başarısız oldu. Kriko da bir işe yaramadı. Mezar yerini değişmek yerine yeni yöntemler arayan Çepni, bu kez çareyi kırıcı kullanmakta buldu. Kırıcı kullanarak önüne çıkan kaya engelini aşmak isteyen Ramazan Çepni, gerekli olan elektrik enerjisini ise mezarın kazıldığı yere 150 metre uzaklıktaki evden aldı.

Kardeşi Barış Çepni’nin sosyal medyada paylaştığı görüntülerde ise önüne çıkan kayayı ne yapsa aşamadığını dile getiren Çepni, “Mezarı kazmayla kazıyordum, önüme taş çıkınca ne yapalım ne edelim diye düşündüm. Büyük lom demiri var, lom demiriyle uğraştım olmadı, krikoyla uğraştım olmadı. Son çare olarak aklıma kırıcı geldi. Kırıcıyla güzel şekilde mezarlığımızı kazdım Allah’a çok şükür olsun.” ifadelerini kullandı.

19 Tem 2018 - 11:48 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.