Meral Akşener'den bir açıklama daha!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Trabzonspor arasındaki ilişkiyle ilgili konuştu. “Trabzonspor’un hak...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Trabzonspor arasındaki ilişkiyle ilgili konuştu.

“Trabzonspor’un haklı, gayretli mücadelesi üzerine gölge düşürmeyin”

Özellikle son dönemde Trabzonspor üzerinden gündeme yeniden gelen spor ve siyaset ilişkileri ile ilgili de konuşan Akşener, “Benim konuşmam yeniden okunup dinlendiği zaman aslında ne dediğim ortaya çıkar. Hangi takım olursa olsun oraya siyasetçilerin elini, olumlu ya da olumsuz ellememesi gerektiğini söyledim. Futbolu ya da sporu siyasetin müdahalesinden uzak tutmanın doğru olduğunu söyledim. Bu genel ilke herkes için geçerli. Trabzonspor özelindeyse, Trabzonlular heyecanlı, canlı ve kulüplerine de çok kalpten bağlı insanlar. Onlar için söylediğim tekrar okur ve dinlenirse, söylediğim şey şu; 'Trabzonspor'un gayretlerini, mücadelesini bir tartışma konusu, siyaset yapmasın'. Yıllardır mücadele eden fırtına gibi bir takımdan bahsediyoruz. Dolayısıyla bu takımın kendi gayretiyle kazandığı itibarın, sonucun üzerine gölge düşürmeyin dedim. Benim söylediğim açıktır; spora hiçbir siyasetçi, ben dahil karışmayın, taraftarları birbirinin karşısına dikmeyin, bari orada insanlar rahatlasın. Sporun heyecanı içerisinde mutluluk buluyor insanlar. Bu mutluluğu ortadan kaldırmayın ve Trabzonspor'un haklı, gayretli mücadelesinin üzerine gölge düşürmeyin. Dediğim bu” dedi.

20 Şub 2020 - 14:08 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

09

Zarhali D. - trabzon'un evladı olan, bulunduğu yeri ise sonuna kadar hakettiğinde şüphe duymadığımız bakanımız sayın berat albayrak'a sürekli "damat" diyerek kendince küçümsediğini, aşağıladığını zanneden bu kadını bir trabzonlu olarak alenen kınıyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
08

ts61 - biz artık yemiyoruz size afiyet olsun sandıkta görüşürüz olacağızda!!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
07

Şevki YILMAZ - günaydın

uzun zamandır siyasetin içerisinde olan birisi olarak siz neredeydiniz. trabzonsporlular sözlerinizi gayet iyi anlamiş ve tahlil etmiştir. yeri gelincede gerekli dersi verirler merak etmeyin......

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
06

MUSTAFA ENSAROĞLU - trabzonspor o kadar büyük bir camia ki 2010.2011 sezonunda kupamız çalındığı zaman bile ayakta durmasını bildi ve kimseye muhtaç olmadan yoluna devam etti,dün fenerbahçenin avukatlığını yapan meral bugün ne oldu'da açıklama yapmak zorunda kaldı ama bilsinki trabzonspor'un ona ihtiyacı yok gitsin dağıtmaya yüz tutan partisiyle uğraşsın, bizim ona ihtiyacımız yok, biz bize yeteriz..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
05

Ömer Naci - trabzonsporumuza kim yanlış yaparsa sandıkta misliyle cezalandırılır. meral hanım boşuna tevil yapmayın tavrınızdan lafınızdan safınızı belli ettiniz. biz anladık anlayacağımızı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
04

Turgay - herhalde şaka yapıyorsunuz. şampiyonluğumuzu çalanlar her seçim oy oranlarını arttırıyorlar.meral hanımın yaptırım yetkisi yok yüreğin yetiyorsa git tayyip'ten kupayı iste.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
03

Erdo - sen trabzonspor'u bırak, ülken için bir şeyler yap, mesela hdp lilerle aynı safta yer almamak gibi. komik olan da sözde milliyetçi kökenli bir parti olmanız.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
02

mehmet hatipoğlu - sayın koray aydın meral hanımı bu konuda uyarmıştır, meral abla da suya sabuna dokunmadan ortamı yumuşatmaya çalışıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08
01

Alperen - Genel baskan hakli siyaset spora taraf olmamalidir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Şubat 14:08