Mahalle halkından Başkan Balta’ya teşekkür

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Bahadırlı Mahallesi muhtarı Mustafa Bahadır ve mahalle halkı Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Bahadırlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Bahadır, “Sayın Belediye Başkanımız hem mahallemize hem de ilçemize çok önemli hizmetler yapıyor. Geçmişte 100 metre yol yapıldığında mutlu olan insanlar, şimdi bin metre yol yapıldığında ‘neden bin 500 metre yapılmadı? Neden kapımızın önü beton dökülmedi?’ diye soruyorlar. Vakfıkebir tarihinin en büyük yol hamlesini gerçekleştiren başkanımız bizim mahallemize de çok önemli hizmetler kazandırdı. Kendisinden çok memnunuz. Allah razı olsun. Başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise yaptığı konuşmada “3,5 yıl içerisinde ilçemizin sorunlarının çözümü için arkadaşlarımızla birlikte çok hızlı ve yoğun bir çalışma dönemi gerçekleştirdik. Hizmetlerimizde İl Genel Meclisi Üyeliğimiz sırasında edindiğimiz tecrübelerin bize büyük katkısı oldu. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, Milletvekillerimiz, bilhassa ilçemizin evladı Muhammet Bey çok büyük destek verdiler. 250 kilometre beton yol, 45 bin m asfalt yol yaptık. 46 bin m sanat yapısı inşa ettik. Yeni yollar, menfezler, alt yapı çalışmalarıyla Vakfıkebir’de ilklere imza attık. İnsanlarımız görsel bir şeylerde istiyorlar. Bunun da farkındayız. Plaj projemizi ihale ettik. Diğerlerini de ihale ederek 2018 yılında bitireceğiz. Son olarak Bahadırlı Mahallesi muhtarı ve mahalle halkının ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Muhammet Balta, “Yaptığımız hizmetlerden halkımızın çok büyük çoğunluğunun memnuniyetini görmek ve hayırdualarını almak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Mahalle halkına ziyaretleri sırasında aynı mahalleden olan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Mehmet Şentürk ile Belediye Meclis Üyesi Cahit Kurt’ta eşlik etti.

12 Eki 2017 - 14:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.