Maçka şehitlerine dua

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile...

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki Eren Bülbül için Hatay'ın İskenderun ilçesinde dua edildi. Kurban Bayramı arefesinde Maçka şehidi Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik’in Bekbele Mahallesindeki baba evine ziyarete gelen İskenderun protokolü şehit ailesi babası Ahmet Gedik, anne Hatice Gedik ve ailesine çocuklarına sabırlar diledi ve bayramlarını kutladı. Şehit Jandarma Başçavuş Gedik için evinin önünde kurulu olan taziye çadırında Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu ve şehitler için dualar edildi. Şehidin baba evine yapılan ziyarete İskenderun Kaymakam Vekili ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ve İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı katıldı.

31 Ağu 2017 - 13:28 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.