Lüks cip dehşet saçtı

TRABZON’DA sahil yolunda lüks bir aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan araçlara çarparak durabildi. K...

TRABZON’DA sahil yolunda lüks bir aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan araçlara çarparak durabildi. Kazaya karışan cip ve çarpmanın etkisi ile arka arkaya park halinde bulunan 9 araçta maddi hasar oluştu.

Trabzon’da sahil yolunda lüks cipin park hâlindeki bir araca çarpması sonucu domino etkisi meydana geldi. Kazada arka arkaya duran 9 araçta maddi hasar oluştu. Edinilen bilgiye göre, Trabzon’un Ortahisar ilçesi Kemerkaya Mahallesi sahil yolunda lüks bir aracın sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında park hâlinde bulunan araçlara çarparak durabildi. Kazaya karışan cip ve çarpmanın etkisi ile arka arkaya park hâlinde bulunan 9 araçta maddi hasar oluştu. Kaza sonrası hasar gören 9 araç tek tek çekicilerle kaza yerinden çekildi.

15 Eyl 2018 - 11:38 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.