Lokantacılara yeni aday çıktı

TRABZON Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Mustafa Bektaş “Lokantacılar Odası yönetiminde bulunduğum sürede bir araya gelip yemek dahi yiyemedik. Bir esnaf dahi gezemedik.” dedi.

TRABZON Lokantacılar Esnaf Odası Başkanlığına aday olan Mustafa Bektaş “Lokantacılar Odası yönetiminde bulunduğum sürede bir araya gelip yemek dahi yiyemedik. Bir esnaf dahi gezemedik.” dedi. Trabzon Gazeteciler Odasında kendisine destek veren bazı lokantacı esnafla adaylığını açıklayan Bektaş, Mevcut Başkan Hüseyin Er’i eleştirdi.

“Arkadaşlarımızla birlikte kardeşliğin ön planda olduğu bir beraberlikle odamıza hizmet etmeye çalışacağız.” diyen Bektaş konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sorunları az çok biliyoruz. Bu sorunları birlik ve beraberlikle aşacağız. Trabzon turizm şehri… Bu nedenle sorunların mutlaka üstesinden gelinmek zorunda… Uyum içinde hizmet vermeye çaba göstereceğiz. Projelerimiz var. Turizm kenti Trabzon’da kalifiye eleman sıkıntısı çekiliyor. Bunlarla ilgili projemiz var.”

SORUNLARI ÇÖZEBİLMEK ADINA YOLA ÇIKTIK

Odanın ve esnafın çok büyük sorunları olduğunu vurgulayan Bektaş “Daha önce Hüseyin Bey’le aynı yola devam ettik ama fikirlerimiz uymadı. Bir şey yapamayacağımızı anlayınca istifa etmek zorunda kaldık. Sonra diğer arkadaşlarımız da istifa etti. Sorunları çözebilmek adına yola çıktık. Ağabeylerimizi, kardeşlerimizi gezdik. Onların da desteğini alarak çıtayı yükselteceğimize inanıyorum. Bu tek kişinin, yedi kişinin başarabileceği bir iş değil. Topyekûn lokantacı esnafımız el birliğiyle gerçekleştirebilir.” ifadelerini kullandı.

Berkant PARLAK

29 Ara 2017 - 11:53 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.