Lokantacılar Er’le devam

TRABZON Lokantacılar Esnaf Odasının 2018 yılı Genel Kurulu dün yapıldı. İki liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hüseyin Er, 114 oy alarak yeniden başkan seçilirken, diğer başkan adayı Mustafa Bektaş ise 109 oy aldı. Başkan Er, “Çok baskı yedik, tehdit edildik ama seçimden zaferle çıktık.” dedi.

Trabzon Lokantacılar Esnaf Odasının Genel Kurulunda mevcut başkan Hüseyin Er yeniden başkanlığa seçildi ve güven tazeledi.

Trabzon Lokantacılar Esnaf Odasının 2018 yılı Genel Kurulu Uzunsokak Park Restoran’da gerçekleştirildi. İki liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Hüseyin Er, 114 oy alarak yeniden başkan seçilirken, diğer başkan adayı Mustafa Bektaş ise 109 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimin ardından konuşan Hüseyin Er, “Çok baskı yedik, tehdit edildik ama seçimden zaferler, alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Emretsinler kellemi taşın altına koyarım. Bunu çok samimi söylüyorum. ” dedi. Hüseyin Er başkanlığındaki yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu: “Hüseyin Er (Başkan), Hasan Koç, Mehmet Çınar, Harun Yılmaz, Hasan Demirci, Yakup Çuvalcı, Kenan Kartal.” Gerçekleştirilen genel kurula Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ile çok sayıda esnaf odası başkanı ve oda üyesi esnaf katıldı.

HER ZAMAN ESNAFIN YANINDA OLDUK

Trabzon Lokantacılar Esnaf Odasının Genel Kurulunda konuşan mevcut başkan Hüseyin Er, “Sizlerin takdiriyle federasyon yönetiminde de bulunuyorum. Bu 4 yılı acısıyla tatlısıyla bitirdik. Çok sıkıntılar çektik. Ortamı germeyeceğim. Federasyonda olmam sıfatıyla çok güzel çalışmalar yaptık, gusto kart hakkında esnaf kardeşlerimizin her zaman yanında olduk. Takdirinizi alırsak şuanda girişimlerimiz devam ediyor. Askeri acemi birliğinin Trabzon’a kurulması konusunda çalışmamız var. Üye arkadaşlarımızın katkılarıyla yemek kongresi kurmanın telaşı içindeyiz. Reklam olmasın ama ben 20’ye yakın yemek yapıyorum ama bir çay ocağının camında 20 çeşit okudum. Bunlara hukuk çerçevesi altında herkesin işini yapması gerektiğini bizzat anlatacağız.” dedi.

SORUNLARI AŞACAĞIZ

Trabzon Lokantacılar Esnaf Odasının Genel Kurulunda konuşan başkan adayı Mustafa Bektaş, “Odamızın sorunların uzak değiliz. Sorunları çözmek için birlik ve beraberlik için bu hizmete talip olduk. Bildiğiniz üzere Trabzon’da turizm gün geçtikçe değer kazanıyor. Birlik ve beraberlik içinde aday olduk. Sorunları aşmaya çalışacağız.” dedi.

Gültekin SADIKOĞLU

19 Oca 2018 - 16:31 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.