Kurultay olmayacak

24 HAZİRAN seçimlerinden beri CHP içerisinde tartışılan kurultay tartışmaları dün tanınan sürenin dolmasıyla son buldu. Genel Merkez,  569 imzanın toplandığı ve yeterli sayıya ulaşılamadığını açıkladı. Açıklamada, 31 delegenin imzasını da geri çektiği ifade edildi.

24 HAZİRAN seçimlerinden beri CHP içerisinde tartışılan kurultay tartışmaları dün tanınan sürenin dolmasıyla son buldu. Genel Merkez, 569 imzanın toplandığı ve yeterli sayıya ulaşılamadığını açıkladı. Açıklamada, 31 delegenin imzasını da geri çektiği ifade edildi.

YETERLİ İMZA TOPLANAMADI

CHP'de, "Değişim ve Umut Kurultayı" için toplanan imzalara ilişkin belgelerin tamamlanması için tanınan süre dün 17.00'de doldu. CHP genel merkezinden imza süreci ve kurultay ile ilgili bir açıklama yapıldı. “Parti Tüzüğümüzün 48. maddesi uyarınca Olağanüstü Kurultay için noterden onaylı imzaların Genel Başkanlığa teslim edilme süreci bugün saat 17.00 itibariyle tamamlanmıştır. Partimize kayıtlı toplam kurultay delegesi 1242 olup, Tüzüğümüz uyarınca Olağanüstü Kurultay için gerekli olan salt çoğunluk 622’dir. Noter onaylı imzalar ile yapılan başvuruların incelenmesi sonucunda geçerli başvuru sayısının 569 olduğu anlaşılmıştır.” denildi.

Genel Merkez, 569 imzanın toplandığı ve yeterli sayıya ulaşılamadığını açıkladı. Açıklamada, 31 delegenin imzasını da geri çektiği ifade edildi.

Filiz YILDIRIM

07 Ağu 2018 - 11:30 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

01

TEMEL DOGRU - chp de kurulday olsa ne olur olmasa ne olur parti degil sanki ückagitcilar taburu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Ağustos 11:30